Wilder – Rebecca Yarros

He hallo daar! Vandaag lees je hier gewoon nog een extra recensie op de blog, gewoon omdat het kan! De afgelopen tijd heb ik zoveel toffe boeken gelezen en ik kan gewoon niet wachten om mijn liefde voor deze titels met jullie te delen! Vorige week verscheen het e-book van Wilder, het eerste deel in een nieuwe serie van Rebecca Yarros en ik moest deze natuurlijk lezen! Vandaag lees je wat ik van dit boek vind, lees je mee?

Leah krijgt de kans om een jaar lang te studeren aan boord van een schip dat de hele wereld over vaart. Dan moet ze alleen wel een medestudent bijles geven én hij moet slagen. Eitje, denkt ze, want Leah is zelf een topstudent. Als iemand een ander iets kan bijbrengen, is zij het. Maar dan ontmoet ze haar leerling: Paxton Wilder. Hij is ongelofelijk aantrekkelijk, en ongelofelijk niet bezig met studeren. Wilder maakt deel uit van een stuntteam, de Renegades, en daar leeft hij voor. Het zal haar dus heel wat moeite kosten om hem de nodige stof bij te brengen. Maar misschien heeft hij haar ook wel wat te leren.

Yes, she did it again! Rebecca Yarros heeft het weer geflikt en wederom een heel erg fijn en tof eerste deel in een serie neergezet. Net als Onverminderd komt dit boek gelijk binnen én maakt je nieuwsgierig naar de andere delen met de andere personages. Hoewel Wilder een stuk minder emotioneel is, heeft Yarros hiermee laten zien dat ze er ook heel goed in is om wat luchtige verhalen neer te zetten, zonder dat deze oppervlakkig worden. Want inhoud, dat heeft Wilder zeker!

Wilder speelt zich af op een cruiseschip waar studenten Leah en Paxton elkaar leren kennen. Leah werkt naast haar eigen studie als bijlesstudent voor Paxton en dit brengt ze uiteraard dichtbij elkaar. De chemie tussen deze twee is vanaf het begin aanwezig, maar ligt er niet al te dik op. Ik wilde in geen geval stoppen met lezen en moest gewoon weten hoe het verder zou gaan tussen Pax en Leah. Maar niet enkel om de chemie kon ik niet stoppen met lezen. Beide personages dragen een hele reeks geheimen en mysteries met zich mee die je ook continue nieuwsgierig houden. Dit boek heeft de perfecte combinatie van romantiek, spanning en heerlijke momenten overal ter wereld.

Je bent alles en je weet het niet eens.

As said, het verhaal speelt zich af op een cruiseschip en tijdens het studiejaar varen de studenten de hele wereld over. Istanbul, Rome en de Bahama’s komen voorbij en het maakt het hele verhaal echt enorm origineel. Ook het feit dat Paxton onderdeel is van een stuntteam De Renegades geeft het verhaal allemaal net iets extra’s. Ik kan in ieder geval niet wachten om op ontdekking te gaan met de andere twee Renegades in de vervolgdelen en hopelijk af en toe ook nog een glimp op te vangen van Pax en Leah.

Met Wilder heeft Rebecca Yarros wederom een hele fijne NA geschreven. Ik heb echt genoten en kan ‘m aan iedere NA-fan aanbevelen. Met de originele setting en de stunts van Pax is dit geen standaard steamy love story, maar eentje met inhoud. Must read voor deze zomer!

Heb jij al eens een boek van Rebecca Yarros gelezen?

Liefs,
Marleen

PS. De Renegades-serie wordt in eerste instantie enkel uitgegeven als e-books, maar Z&K hebben al aangegeven de serie in 2019 ook op papier uit te brengen. 

Titel: Wilder ♥ Auteur: Rebecca Yarros ♥ Uitgeverij: Zomer & Keuning
Aantal pagina’s: 368 ♥ ISBN: 9789401910842 ♥ Waardering: ****

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.