Ga voor mij – Jennifer L. Armentrout

Mijn recensie van Wacht op mij heb je hier twee weken geleden al kunnen lezen en zoals ik daar al schreef vond ik het hoog tijd om mijn liefde voor de boeken van Armentrout hier op de blog te delen, zeker omdat ze volgende maand naar Nederland komt! Ga voor mij is het tweede deel in de serie en ondanks dat Wacht op mij mijn ultieme favoriet is, heb ik zeker genoten van Ga voor mij! Lees je mee?

De negentienjarige Teresa droomt van een carrière als danseres, maar door een blessure moet ze die droom even on hold zetten. Totdat haar been weer beter is gaat ze naar de universiteit waar haar broer Cam op zit. En hij is niet de enige: ook Jase, met wie ze ooit een verboden kus deelde waar ze graag aan terugdenkt, studeert hier. Meteen als ze hem weer ziet valt ze voor hem, maar hij houdt de boot af. Ze begrijpt niet waarom en dat frustreert haar, want zij kan zich nog moeilijker over hem heen zetten dan over haar blessure. En dat zegt wat.

De reden waarom Wacht op mij 5 sterren kreeg en Ga voor mij ‘maar’ 4 zijn Cam en Avery. Geen enkel koppel (en geen enkele man) kunnen die twee overtreffen, maar desondanks heeft Armentrout met Theresa en Jase ook geweldig werk afgeleverd. Jase is misschien niet zo perfect als Cam (wie is dat wel?), maar ik zou ook zeker geen nee zeggen als er vandaag een Jase mijn leven zou binnenlopen! Ja, Armentrout weet hoe ze knappe en geweldige mannen op papier moet zetten.

Persoonlijk heb ik niet zoveel met dansen, maar de manier waarop Theresa afscheid moet nemen van haar droom en op zoek moest gaan naar nieuwe doelen zorgde ervoor dat ik een brok in mijn keel kreeg. De manier waarop Jase Theresa probeert te helpen zorgde daartegenover weer voor een grote glimlach op mijn gezicht. Yes, net als Cam en Avery zijn Jase en Theresa ook wel een beetje goals.

Waar Wacht op mij vooral om de schattige chemie tussen Avery en Cam draaide, hangt er tussen Jace en Theresa een veel grotere aantrekkingskracht. Dit leidt meerdere keren tot heerlijk beschreven seksuele scènes en zal je niet makkelijk loslaten. De auteur weet zeker hoe ze knappe mannen moet ‘maken’, maar is ook zeker thuis in de wereld van steamy scènes.

Ga voor mij is een waardig vervolg in een fantastische serie, maar kan net niet wedijveren met deel 1. Desondanks kun je Theresa en Jace niet anders dan in je hart sluiten en ga je samen heerlijke avonturen (met af en toe wat steamy momenten) tegemoet. Heerlijk!

Ben jij al fan van de NA’s van Armentrout?

Liefs,
Marleen

Ps. Jennifer L. Armentrout komt op 20 oktober naar Nederland en je kunt nog steeds tickets kopen!  Zie ik je daar?

Titel: Ga voor mij ♥ Auteur: J. Lynn/Jennifer L. Armentrout ♥ Uitgeverij: Zomer & Keuning
Aantal pagina’s: 332 ♥ ISBN: 9789401907835 ♥ Waardering: ****

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

  1. Ik heb Wacht op mij een tijdje terug gelezen en eigenlijk stond Ga voor mij ook nog op mijn lijstje (net zoals de rest van de serie overigens). Het is er nog niet van gekomen, maar door deze recensie ben ik toch weer nieuwsgierig geworden. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.