Nova – Rebecca Yarros

Yes, het tweede deel in The Renegades van Rebecca Yarros is verschenen! Ik kon niet wachten om dit deel te lezen en tijdens de drukte door van het klussen vond ik af en toe een momentje om dit boek te lezen. Ik heb wederom genoten van de schrijfstijl van deze auteur en kan niet wachten om je meer te vertellen over Nova! Lees je mee?

Als lid van het Renegade stuntteam heeft Landon Rhodes de bijnaam Nova. Hij is woest aantrekkelijk, getatoeëerd, professioneel snowboarder en… professioneel hartenbreker. Ooit brak hij ook Rachels hart. Als zij aan boord stapt van het cruiseschip, duurt het niet lang voor ze erachter komt dat hij daar ook is. Hoewel ze het liefst meteen overboord springt, besluit ze hem vanaf dat moment volledig te ontlopen. Geen haar op haar hoofd die voor de tweede keer als een blok voor hem wil vallen. Jammer genoeg blijkt Nova daar al gauw heel andere ideeën over te hebben.

Toen ik Wilder las had ik eigenlijk niet zulke hoge verwachtingen van dit boek en het personage Nova oftewel Landon. In het eerste deel van de serie vond ik hem niet al te sympathiek overkomen en dus waren mijn verwachtingen niet zo heel erg hoog. Maar wauw, Nova is zelfs beter dan voorganger Wilder en niet alleen als boek. Ik vind Landon zoveel leuker en liever en vooral levensechter dan Paxton, yes ik ben verliefd denk ik. Landon is veel intenser en heeft meer passie en dat komt echt op elk moment naar voren. Niet enkel op de momenten waarop het verhaal vanuit zijn perspectief wordt verteld, maar ook op de momenten waarop je alles vanuit Rachel volgt. I like!

Hoewel deze serie een stuk speelser is dan de Flight & Glory reeks van deze auteur, kun je wel echt merken dat je een echte Yarros in je handen hebt. Het verhaal is rauw, emotioneel en op sommige momenten echt wel heftig. Vooral de emoties van beide personages worden je regelmatig keihard in je gezicht gehoord en dat zorgt voor een brok in je keel. Alsnog is The Renegades een serie die je perfect tussendoor kunt lezen, maar heeft wel net dat beetje meer inhoud. Ook fijn toch?

Jij en ik – we zijn onze eigen kleine eeuwigheid. Ons voor altijd zit in alles wat tussen ons in staat gewikkeld.

En man, man, man, ik wil ook studeren op zo’n schip. Yarros heeft de locatie en de sfeer goed weten neer te zetten en doet je enkel verlangen om ook een semester op een cruiseschip door te brengen en daarbij ook al die toffe locaties te bezoeken. Deze bijzondere twist maakt het boek nog toffer en net weer iets anders dan andere NA’s.

Ik kan het boek niets anders dan vijf sterren geven. Ik heb echt ontzettend genoten en ben heel erg blij dat de uitgeverij heeft besloten om de serie volgend jaar ook in paperback uit te gaan geven zodat nog meer mensen kunnen genieten van deze verhalen. Ik ben in ieder geval verliefd en kan niet wachten op het verhaal van Rebel!

Heb jij al eens een boek van Rebecca Yarros gelezen?

Liefs,
Marleen

Titel: Nova ♥ Auteur: Rebecca Yarros ♥ Uitgeverij: Zomer & Keuning
Aantal pagina’s: 315 ♥ ISBN: 9789401911993 ♥ Waardering: *****
Voor alsnog is Nova enkel als ebook te verkrijgen, maar in het voorjaar van 2019 zal de serie ook als paperback verschijnen. 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.