De Blossom Books Book Tag

Begin deze maand ging uitgeverij Blossom Books solo! Ontzettend tof natuurlijk! Deze uitgeverij geeft erg leuke young adult’s uit waar ik er aan aantal in mijn kast heb staan! Deze maand verschenen er al een twee recensies van boeken van Blossom Books en daar komen er zeker nog wat bij! Een soort feestmaandje voor de leuke dames van Blossom books! Vandaag lees je een tag, ook bedacht door de uitgeverij zelf, hier op de blog: De Blossom Books Book Tag! Lees je gezellig mee? 

Verschillende bloggers, maar ook auteurs hebben deze tag ingevuld en ik wilde niet achterblijven! 😉 De tag is is gebaseerd op boeken uit het fonds van Blossom Books.

1. Hoe avontuurlijk ben jij? Zou je een andere wereld durven te verkennen? (De 100, Kass Morgan)
Ik denk dat ik best wel avontuurlijk ben. Ik hoop in ieder geval dat ik best avontuurlijk ben, ha! Ik ben wel dol op reizen en nieuwe culturen, werelden en plekken ontdekken. Ik heb zelf De 100 nog niet gelezen (wel een paar afleveringen van de  TV-serie gezien), maar ik weet niet of ik mezelf zou opofferen om naar een andere planeet te gaan. Toch niet zo avontuurlijk, dan?

2. Als je een fictief karakter kon vermoorden, welke zou dat zijn? (List en Leugens, Leigh Bardugo)
Oeh, ik ben nog steeds niet begonnen in dit boek! Ik denk dat ik maar eerst het vervolg ga aanschaffen zodat ik direct verder kan lezen! Maar goed, back to the question. Ik denk dat ik dan Warner uit de Touching Juliette-serie zou vermoorden. Ik ben, na al die jaren, nog steeds echt Team Adam! 

3. Wie is je OTP (one true pairing)? (Ik geef je de zon, Jandy Nelson)
Cam en Avery uit Wacht op mij van Jennifer L. Armentrout, with no doubt! Zij zijn zo ongelofelijk schattig en lief samen, dat boek kan ik echt herlezen tot ik er bij neerval! Dit boek was mijn eerste New Adult ooit en tevens ook mijn favoriet in dit genre! I LOVE IT! ♥

4. Wie wil je in je schrijvers squad hebben? (Kids of appetite, David Arnold)
Dat zullen dan sowieso de drie auteurs zijn van mijn favoriete boeken: Jojo Moyes (who else?!) voor de romantiek en de levensechte personages, Sarah J Maas voor de prachtige fantasieverhalen (al zal ik zelf waarschijnlijk niet zo snel iets schrijven wat met fantasy te maken heeft) en Jennifer L. Armentrout voor de wat spannender scènes… 😉 Als ik dan toch een heldenteam mag opstellen, zou ik ook graag Tahereh Mafi willen hebben voor haar prachtige schrijfstijl!

5. Wat is je favoriete sprookje? (The Lunar Chronicles – Marissa Meyer)
Belle en het Beest! ♥ Dat is echt met afstand mijn favoriete sprookje en ik kan de film ook heel vaak kijken (wat ik dan ook regelmatig doe). Dat is denk ik ook de reden dat ik Hof van doorns en rozen ook zo tof vind. Je kunt je voorstellen dat ik ook amper kan wachten tot Beauty & the Beast in maart in de bioscopen te zien is.

Wat is jouw favoriete boek van Blossom Books?

Liefs,
Marleen

Ps. Omdat het dus een beetje een Blossom Books feestmaandje is, lees je deze maand nog wat extra recensies van Blossom Books en binnenkort een artikel over de leuke non-booksgoodies die deze uitgeverij op de markt heeft gebracht! Stay tuned! 

 

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

  1. Leuke tag! Mijn favoriete BB-boek tot nu toe is List en Leugens, denk ik, maar aangezien alle boeken van The Lunar Chronicles dit jaar uitkomen kan dat binnenkort nog weleens gaan veranderen :).

    1. Heb je Cinder en Scarlett al gelezen? Ik vond dat zulke heerlijke boeken en kan niet wachten tot de rest van de serie vertaald wordt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.