This months’ Favoritez #77 – maart 2023

HALLO APRIL! Ik heb zo enorm naar je uitgekeken! Deze maand is het eindelijk zover, WE GAAN OP WERELDREIS! Maar voordat we de laatste daagjes in Nederland doorbrengen en daadwerkelijk vertrekken, blik ik eerst nog even terug op de maand maart. Kijk je mee?

We gingen een spontaan middagje naar Bataviastad. We waren vooral op zoek naar wat extra zomerkleding, maar dat hebben we helaas niet gevonden. Wel lekkere donuts, ha!

Lezen in de trein! Dit boek was leuker dan ik van te voren had verwacht!

Het komt zelden voor dat ik in mijn eentje in de lift naar de 26e verdieping sta, dus daar moest ik even gebruik van maken haha.

Yay, je kunt mij binnenkort horen in een podcast! Ik werd door Susan Muskee uitgenodigd voor een van de afleveringen van haar feelgoodpost Liefteratuur! Je hoort me eind april!

Spontaan koffie met Vin ♥

Het was eindelijk tijd voor een date met Jennifer! We gingen (weer) naar Nijmegen en dan kunnen we onze favoriete hotspot natuurlijk niet overslaan! Deze HEERLIJKE french toast aten we bij Downtown (dikke tip!).

Na de date met Jennifer was ik 3 nieuwe boeken rijker. Allereerst een verlaat verjaardagscadeautje (De prins van Toorn), een boek dat ik zelf kocht (Alizeh) en een verrassingsrecensie-exemplaar (De troostbibliotheek). Yay!

En ik kreeg een paar dagen later nog meer nieuwe boeken binnen, whoops! Deze drie limited editions bestelde ik bij Boekenkraam!

Papa en mama kwamen eten en daarna was het tijd voor spelletjes! We zijn helemaal verslaafd aan Rummikub, dus we hebben behoorlijk wat potjes gedaan!

Lezen in bed met koffie is nog een van de fijnste dingen die bestaan. Ik las hier The Right Move en dat is een van de tofste boeken die ik de laatste tijd heb gelezen!

Vrienden kwamen eten, dus we maakten soep!

Ik ging met mama gezellig een dagje de stad in en het was zo gezellig! We gingen lunchen bij Bagels & Beans, hebben een beetje gewinkeld en sloten de avond af bij Loev.

Hoe mooi is de skyline van Deventer?

Aangezien ik straks vier maanden niet op kantoor ben ging ik met drie collega’s uiteten. Gezellig!

Altijd lezen in de trein!

Nog een keer uiteten? Yes, haha! Deze keer met mijn tante bij ‘t Zusje in Deventer, jum!

Het was maanden geleden dat we bij naar de film waren geweest, dus het was weer eens tijd. Het was helaas geen succes, want we zijn halverwege weggegaan. We gingen naar de nieuwe Antman film en jezus wat was ‘ie slecht, haha!

In maart was er een secret bar in Deventer, een soort speakeasy. Wij hadden een reservering en het was heel erg tof! Ze hadden echt goed de sfeer te pakken.

Liefde voor de zonsondergang!

Ik had een paar extra vrije dagen die ik vooral lezend heb doorgebracht, haha!

Lunch met Vin in Amersfoort. Ook een favoriete plek: Madonna! Vooral in de zomer is dit terras (aan de achterkant) heerlijk!

Van zonsondergang naar een zonsopgang voor een hele vroege afspraak. Koffie was hoognodig haha!

Tijdens een andere vrije dag ging ik naar een fijne hotspot om wat artikeltjes te schrijven. Ik was lekker productief en de koffie was jum! Hier ga ik zeker vaak heen (Broodbode in Deventer).

Spannende dingen! <3

Maart sloot ik af met een pizza, wijn en een boek!

En dat was maart! Laat april maar beginnen! Ik ben van plan om de komende maanden nog steeds maandoverzichtjes te delen, maar wil je onze reis volgen? Volg dan @whoswatchingmango op Instagram of op de blog!

Hoe was jouw maand?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.