Reading challenges 2023 – Update #1

Wauw, de eerste maanden van 2023 zijn voorbijgevlogen. Het waren voor mij bizar drukke maanden en ik ben dus ook best verbaasd over het aantal boeken dat ik tot nu heb gelezen. Ik vertel je vandaag hoe het staat met mijn reading challenges, lees je mee?

Ik stelde mijn challenge in op 150 boeken. Dat komt grotendeels door de wereldreis, want ik heb geen idee hoeveel ik kan gaan lezen tijdens onze reis. Aan de ene kant denk ik heel veel, aan de andere kant zou het ook een stuk minder kunnen zijn dan ik verwacht. In ieder geval loop ik lekker voor op schema. Ik heb op dit moment 49 boeken gelezen en loop daarmee 13 boeken op schema. Dus wat de wereldreis gaat brengen, ik heb goede hoop ik dat ik eind juni nog steeds op schema loop (maar dat lees je eind juni natuurlijk :)).

Naast 150 boeken op Goodreads doe ik ook mee aan de #12booksby12friends challenge. Daar loop ik ook lekker mee op schema, want ik heb de eerste drie maanden van het jaar al 4 boeken gelezen, namelijk:

♥ Films die nergens draaien (getipt door Jennifer (@jenniferleest) en dit boek was zo tof!)
♥ Dear Love, I Hate You (getipt door Sofie (@dewereldvansofie) en dit was een heerlijke romance)
♥ Zeven minuten na middernacht (getipt door Evelyn (@evelynevertsen) en wauw, waarom heeft dit boek zo lang ongelezen in de kast gestaan?)
♥ Zolang de citroenbomen bloeien (getipt door @em_leest_en_groeit & @tessaleest, nu al een van mijn favoriete boeken van dit jaar).

Ik hoop op reis een aantal boeken met Kobo Plus te lezen, maar ik deel elke maand op Instagram een update over deze specifieke challenge én natuurlijk deel ik in de volgende reading challenge update de voortgang.

En als laatste ben ik opnieuw met Vin de challenge aangegaan om voor elke twee nieuwe boeken één boek uit eigen kast te lezen. En daarmee loop ik precies op schema! Ik heb al 11 boeken uit eigen kast gelezen, dus tot nu toe gaat het top. Nu ga ik tijdens de wereldreis (bijna) geen nieuwe boeken kopen, maar ik hoop wel via Kobo Plus een aantal boeken uit eigen kast te lezen. Zo kan ik bij terugkomst lekker losgaan met nieuwe boeken (sst, niet tegen Vin zeggen!).

De eerste drie maanden waren heerlijk, dus ik ben mijn leesjaar goed begonnen! Hoe gaat het met jouw reading challenge(s)?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.