Boekenbuit juni 2018

Eigenlijk was ik van plan om geen aparte boekenbuit van juni deze keer online te zetten. Tot afgelopen week had ik namelijk ‘slechts’ twee nieuwe boeken toegevoegd en dat vond ik toch net iets te weinig voor een artikel. Echter klapperde de brievenbus de laatste  dagen van juni een aantal keren, dus besloot ik toch een apart artikel aan deze vijf boeken te wijden. Kijk je mee? 

Voor de Feelgood Club mocht ik twee boeken ontvangen. Allereerst lag Mijn zoete wraak van Jane Fallon in de bus. Dit boek gaan we met een aantal lezen en er zullen drie artikelen over deze roman online verschenen. Intussen heb ik dit boek al uitgelezen en ik kan ‘m je echt aanbevelen. Hou vrijdag Favoritez in de gaten, want dan verschijnt de recensie van deze perfecte zomer read online!

Daarnaast ontvingen een aantal van ons ook De voorproefster van Hitler. Misschien niet een boek dat je direct onder feelgood zou willen scharen, maar welke de uitgeverij wel graag door ons besproken wilde zien. Ik lees graag romans over de Tweede Wereldoorlog, dus ik ben erg benieuwd wat dit boek gaat brengen. Uiteraard lees je hier de recensie snel online!

In juni lag er ook een nieuw boek van Jojo Moyes in de winkels en nu is mijn verzameling eindelijk compleet! Yay! Zodra deze in de winkel lag rende ik gelijk naar de plaatselijke boekhandel. Met Nachtmuziek heb ik eindelijk alle (vertaalde) boeken van mijn favoriete schrijfster in de kast staan en ik kan niet wachten om dit verhaal te lezen.

Recensie-exemplaren ontvangen is echt ontzettend tof en zal nooit gaan vervelen, maar een boek als complete verrassing ontvangen is misschien wel het leukste wat er is! Deze twee boeken vond ik vorige maand allebei geheel onverwachts in mijn brievenbus! Vorig jaar heb ik ontzettend genoten van Geachte mr. Knightley van Katherine Reay en ik ben heel benieuwd of haar nieuwste boek Een portret van Emily Price ook een favoriet gaat worden. De recensie lees je hier volgende week!

Ook ontving ik een feestelijk pakketje van uitgeverij Moon met daarin het derde deel (of eigenlijk de prequel) in de Ventura Saga. Ik heb het eerste deel wel gelezen, maar het tweede deel staat nog steeds ongelezen op mijn e-reader. Beide wil ik natuurlijk erg graag lezen, maar ik moet eerst eventjes gaan kijken of het tweede deel een must is om te lezen voordat je met deze beauty gaat beginnen. Jullie enig idee? Ook van dit boek lees je hopelijk snel de recensie online.

Een fijn en mooi stapeltje afgelopen maand! Welk boek zou jij graag willen lezen? En van welk boek zou je graag een recensie willen lezen?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.