This month’s Favoritez #23 – Juni 2018

Juni, wat ben je voorbij gevlogen! Ik kan het bijna niet geloven dat de eerste dag van juli alweer is aangebroken! Voordat we hopelijk een heerlijke en zonnige zomermaand tegemoet gaan, kijken we eerst nog eventjes terug op een drukke, maar fijne maand juni! De maand stond vol met dinnerdates, dagjes uit en verhuisvoorbereidingen! Kijk je mee?

Ik kan bijna elke maand wel een foto van La Cubanita in deze blog zetten, want we gaan ook bijna elke maand, haha! Ook in juni besloten we hier een hapje te eten. Ze hadden een nieuwe kaart die we graag uit wilden proberen en daarnaast vierden we dat ik mijn laatste reguliere tentamen had gehad. Dat ik daarna nog een hertentamen had, maakt niet uit. 😉

Na de tentamens besloot ik alvast een beginnetje te maken met opruimen en spullen in te pakken. Ik ruimde allereerst onze schuur op. Naast heel veel afval en dozen vol voor de kringloop, ontdekte ik dat we nog een stuk meer dozen hadden dan ik had verwacht! De komende weken zullen dan ook in het teken staan van inpakken, inpakken en inpakken! Ik ben al begonnen met mijn bureau en ik kan je vertellen, je verzamelt heel veel troep in drie jaar!

Het tweede weekend van juni stond voor mijn vriend compleet in het teken van het voetbaltoernooi dat hij elk jaar organiseert. Dat betekent voor mij een heel weekend in mijn eentje, ha! Ik las een aantal boeken, keek een fijne serie en sliep een nachtje bij mijn ouders. En natuurlijk ging ik ook nog eventjes kijken op het complex! Zo’n weekendje alleen is prima, maar gelukkig is het maar één keer per jaar!

Het was tijd om weer een keer met een vriendin wat te gaan eten en we besloten met z’n drieën bij een redelijk nieuwe Ierse pub te gaan zitten. Helaas was het niet echt een aanrader. De bediening was behoorlijk waardeloos en het eten was ook niet heel erg bijzonder. Jammer, maar alsnog hebben een heel gezellige avond gehad!

Afgelopen maand was het ook tijd voor het jaarlijkse uitje met de schoonfamilie en we gingen deze keer een dagje naar de dierentuin in Amersfoort. We hebben een hele gezellige dag gehad en een aantal leuke dieren gezien. De dag sloten we af bij een pannenkoekenrestaurant.

Ook had ik afgesproken met lieve Janneke van de Feelgood Club van Hebban. Ik keek er al een hele tijd naar uit en we hebben het zo gezellig gehad! Allereerst gingen we lunchen bij de Corner Bakery in Amsterdam. Daarna gingen we naar een andere vestiging van deze keten aan de andere kant van het Volkspark waar we een taartje namen en het boek De deal van Elle Kennedy bespraken. We sloten onze fijne dag af bij Tuschinski waar we de lieve film Love, Simon keken. Echt een aanrader!

Zoals gezegd ging ik met Janneke naar Love, Simon in Amsterdam, maar ik ging nog een keer naar de film afgelopen maand. Met mijn vriend gingen we naar Ocean’s 8! Misschien waren mijn verwachtingen te hoog, want ik vond ‘m een heel klein beetje tegenvallen. Alsnog was ‘ie wel heel leuk, hoor!

Aan het einde van de maand sprak ik ook eindelijk weer eens af met een oud-collegaatje van Starbucks. We waren allebei heel erg druk door onze studies maar eindelijk konden we gaan lunchen. We spraken af bij Happy Tosti, een nieuwe plek in Deventer. De bediening was heel erg vriendelijk en de tosti’s smaakten ook erg goed! Aanrader, mocht je ooit in Deventer zijn!

Ook in juni waren we weer bezig met de opkomende verhuizing. Afgelopen vrijdag hadden we zelfs een complete verhuisdag! Zo gingen we eerst weer kijken bij ons huis (zo leuk!), zijn we verder met onze nieuwe keuken, hebben we de meubels besteld en zijn we op zoek gegaan naar een mooie vloer. Ik heb er heel veel zin om straks allemaal in te richten en helemaal eigen te maken! Is het al 31 augustus? 🙂

Juli zal in het teken staan van lekker vakantie vieren, veel lezen en natuurlijk ons weekendje Parijs en Reims! Nu al zin in!

Hoe was jouw maand?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.