De deal – Elle Kennedy

Ik heb weer een hele fijne read voor jullie! Ik las de nieuwste NA op de Nederlandse markt, van een niet hele onbekende auteur, namelijk De deal van Elle Kennedy. Hoewel deze schrijfster onder haar eigen naam in Nederland nieuw is, heeft ze al wel heel veel fans weten te scharen onder haar pseudoniem! Ze schrijft namelijk samen met Jen Frederick onder Erin Watt! Heb jij het interview dat ik met deze dames had al gelezen? Vandaag lees je mijn recensie van deze hele fijne New Adult! 

Hannah Wells heeft een enorme crush op de knappe footballspeler Justin Kohl. Maar hoe kan ze ervoor zorgen dat hij haar eindelijk ziet staan?
Garrett Graham krijgt te horen dat hij, als hij zijn filosofiegemiddelde niet snel verbetert, uit het ijshockeyteam gezet zal worden. Voor bijles laat hij zijn oog vallen op die sarcastische brunette die als enige van de klas een goed cijfer heeft gehaald voor het tentamen dat hij over moet doen.
Hannah en Garrett maken een deal: zij geeft hem bijles, en hij doet alsof hij haar vriendje is. Dat kan niet misgaan… toch?

Yes, wat een fijne NA! Een van de leukste in het genre die ik de laatste heb gelezen en ik kan absoluut niet wachten tot de volgende delen in deze serie gaan verschijnen. Het verhaal is misschien niet bijster origineel, maar dat hoeft ook niet. Het echte leven is ook niet altijd even origineel, maar juist de personen in je leven maken het juist een feestje. Dat heeft Elle Kennedy ook gedaan in De deal. De chemie tussen Garrett en Hannah is echt fantastisch. Ik heb zo genoten van het aantrekken en afstoten tussen die twee, I loved it!

Zoals in veel NA’s heeft het vrouwelijke personage iets meegemaakt en in De deal is het niet anders. Waar in veel andere gevallen de vrouw redelijk als een grijs, bang muisje wordt afgeschilderd, is Hannah dat echt compleet niet. Ze gaat ontzettend sterk en krachtig met de gebeurtenis om en dit allemaal om een compleet geloofwaardige manier. Ja, het is gebeurd en het is verschrikkelijk, maar ze laat niet haar leven erdoor bepalen. Ze is absoluut badass, badass in het kwadraat zelfs.

Zodra ik zijn erectie voel, valt mijn mond open. ‘O god, dat meen je niet?’ Hij kijkt geschrokken. ‘Wat is er?’ ‘Slik jij groeihormonen of zo?’ Ik trek met een ruk mijn hand terug en probeer een volgende vlaag zenuwen te onderdrukken. ‘Dat gigantische manmonster gaat nooit passen!’

Man, man, man, wat hou ik van personages die elkaar in eerste instantie compleet niet mogen. Zoals ik hierboven al schreef, de chemie tussen deze twee is echt subliem (ja, ik gebruikt echt dat woord, haha). Ze zijn heerlijk op elkaar ingespeeld, de klik die ze hebben spat zo ongeveer van het papier af en ze zijn beide absoluut niet op hun mondje gevallen. Dit resulteert in heerlijke momenten met heel erg veel humor.

Het kan niet anders dan dat je van dit boek gaat houden. Ik ben in ieder geval fan en kan niet wachten tot het tweede deel De fout (deze week bekend gemaakt door Uitgeverij Q, yay!) in de winkels ligt. De humor, de chemie én een badass personage maakt dit absoluut tot een must read!

Ben jij fan van fijne NA’s?

Liefs,
Marleen

Titel: De deal ♥ Auteur: Elle Kennedy ♥ Uitgeverij: Uitgeverij Q
Aantal pagina’s: 368 ♥ ISBN: 9789021409085 ♥ Waardering ****
Ik heb een exemplaar mogen ontvangen voor een artikel op WLFG. 

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

  1. Ik heb dit boek ook al gelezen en ben net als jij echt groot fan! Ik kan echt niet wachten op het tweede deel. Hopelijk zijn die personages net zo leuk als Hannah en Garrett!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.