4x hele leuke (meiden)films op Netflix

De afgelopen tijd ben ik een beetje op zoek naar nieuwe, leuke series om te kijken. Ik heb er al behoorlijk veel gezien en er zijn ook heel veel titels die me eigenlijk compleet niet aanspreken. En wat ga je dan doen? Juist, een film kijken. De laatste weken heb ik een aantal leuke, nieuwe en vooral onbekende romcoms gekeken en ik deel ze vandaag met jou!

Set it up
Dit lijstje begint met een hele nieuwe film! Set it up staat sinds afgelopen vrijdag op de streamingsdienst en hij is leu-heuk! Ik keek ‘m gelijk de eerste dat ie online stond, aangezien ik al behoorlijk nieuwsgierig werd gemaakt door de trailer die van te voren al op Netflix te vinden was. Set it up gaat over twee assistenten die door hun bossy bazen compleet geen eigen leven hebben. Ze komen elkaar tegen en besluiten om hun bazen aan elkaar te koppelen zodat ze zelf een eigen leven kunnen hebben. De film is grappig, lief en vooral schattig. Een groot pluspunt is de chemie tussen de hoofdpersonen, I like!

The kissing booth
Een andere film die ik laatst heb gekeken en die ook relatief nieuw is, is The kissing booth. Ook deze film is ongelofelijk schattig en een ultieme Amerikaanse High School film. In deze film volg je Elle die verliefd wordt op de broer van haar beste vriend. Jaren geleden heeft ze regels afgesproken met haar beste vriend en verliefd worden op familieleden is er daar eentje van. Ik vond ‘m echt heel erg schattig en vermakelijk!

Jenny’s Wedding
Een film die niet zo heel erg jeugdig is, maar zeker een must watch. Ik ben een absolute fan van Katherine Heigl en ze speelt haar rol in deze film echt heel erg goed. Je volgt hier Jenny die bij haar ouders en de rest van haar familieleden uit de kast komt en haar bruiloft plant. De film is lekker divers en zeker een welkome afwisseling met al die ‘standaard’ wedding romcoms. Hoewel dit nog steeds een romantische komedie is, kaart het een aantal belangrijke onderwerpen aan en heb ik ook nog een traantje weggepinkt.

My Perfect Romance
Oké, qua kwaliteit is deze film geen hoogstandje, maar vermakelijk is ie wel. Voordat je überhaupt aan de film begint weet je al hoe het af gaat lopen, maar desondanks ga je er van houden. In My perfect romance volg je het leven van Vivian die een dating app heeft ontwikkeld. Deze wordt rondom Valentijn gelanceerd en om deze te promoten moet ze ‘m zelf gaan uitproberen. Maar dat wil ze helemaal niet. Een lijst met rampzalige dates volgt en ondertussen wordt ze ook langzaam verliefd op haar baas. Bereid je voor op 1,5 uur niet nadenken, maar wel genieten.

Van deze vier films heb ik de afgelopen tijd echt genoten en ik hoop dat jij ze ook leuk gaat vinden! Enjoy!

Welke film wil jij nog graag kijken?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.