De leukste films op Videoland

Een tijdje geleden verscheen hier al een artikel met fijne series die op de Nederlandse streamingsdienst Videoland te bekijken zijn. Sinds een aantal weken hebben wij ook een abonnement bij Videoland, als afwisseling op het vertrouwde Netflix. Er staan niet alleen fijne en verslavende series op deze website, maar ook een aantal toffe films. Dit zijn mijn must watch movies!

La Belle et La Bête
Fan van Belle en het Beest en de life action film Beauty and the Beast? Dan moet je absoluut deze Franse film gaan bekijken! Net als de andere life action film heeft deze ook prachtige beelden en vertelt het natuurlijk een heerlijk verhaal. Dat de personages Frans spreken geeft de film alleen maar wat extra charme.

Olympus has fallen
Ik ben een sucker voor actiefilms en een nog groter sucker voor alles wat er met het Amerikaanse Witte Huis te maken heeft. Ik kan dan ook echt intens genieten van films zoals Olympus has fallen. In deze film moet Secret Service Agent Mike Banning de president beschermen tijdens een aanval op het Witte Huis. Natuurlijk allemaal heel erg geloofwaardig dat Mike Banning als enige als overleefd, maar ach, het is Gerard Butler dus dan is het matige script wel vergeven! 😉
Het vervolg, London has fallen, staat op Netflix. Ook leuk: White House Down staat ook op Videoland.

Flypaper
Heerlijke film dit en ik kan ‘m heel vaak kijken. Denk aan veel grappige momenten, te leuke personages en Patrick Dempsey (hello McDreamy) en je hebt een hele fijne film die je samen met je vriend kunt kijken. Of gewoon lekker in je eentje.

The Duchess
Zei ik dat een sucker was voor actiefilms met het Witte Huis? Dan ben ik de ultieme sucker voor kostuumdrama’s. Pride & Prejudice (wel met Keira Knightley overigens) heb ik ontelbaar vaak gekeken en ook The Duchess staat hoog in het lijstje. Overigens wel een iets serieuzere film en wellicht niet met een heel fijn einde, maar wel absoluut een aanrader. Ik ga ‘m gelijk maar weer eens kijken.

The Hitman’s Bodyguard
Als ik dit lijstje zo zie is het ook een lijstje met knappe acteurs (een extra reden dus om deze films gewoon te gaan kijken). In The Hitman’s Bodyguard speelt Ryan Reynolds een rol en gewoon een feestje om naar te kijken. Wederom een actiefilm (hou ik van), maar ook nog eentje met heel veel humor. Als je deze film nog niet hebt gezien zou ik dat snel gaan doen, want hij is leu-heuk!

Non-stop
Zin in een spannende film die afspeelt in een vliegtuig en waarbij je uiteindelijk niemand meer vertrouwt? Zet dan maar Non-stop aan en je wordt niet teleurgesteld. Heel erg origineel is ‘ie niet, maar alsnog een fijne watch voor een doordeweekse dag. Fijne bonus: ook heel goed om samen met je vriend te kijken.

Walk of shame
Dit is denk ik een van mijn favorieten uit mijn lijstje. Een heerlijke film waarbij je smakelijk kunt lachen door hilarische momenten, toffe personages en gewoon een fijn verhaal. Elizabeth Banks is sowieso een leuke vrouw (little girl crush) en gewoon perfect om tijdens een vriendinnenavondje te kijken.
Andere leuke film (die overigens ook Netflix staat): What to expect when you’re expecting (in het kleine geval je deze nog niet gezien hebt). Mijn andere girl crush is Katherine Heigl en een hele fijne met haar is One for the money (toevallig ook op Videoland, you’re welcome!)  

Voor elkaar gemaakt
Ik heb het niet zo met Nederlandse films. De humor trekt me compleet niet en ik vind het allemaal een beetje plat. Voor elkaar gemaakt leek me echter wel leuk, dus ik besloot ‘m te kijken. Het is geen toppertje, maar wel een van de betere in de Nederlandse lijst. Leuk voor een keertje, maar geen hoogstandje.
Ook leuk: Weg van jou.

Andere fijne films op Videoland:

  • You’re not you (hoe de tissues bij de hand)
  • Letters to Juliet (maar die heb je vast al gezien)
  • Law abiding citizen (een van de sterkste thrillers aller tijden, een echte must watch!)

Welke films kijk jij graag op Videoland?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

  1. Ik heb zulke gemengde gevoelens bij La Belle et La Bête. Het is visueel zó mooi, maar ik vind het mannelijke personage vreselijk en de draai die ze aan zijn verhaal hebben gegeven echt helemaal niks 🙁

    1. Haha,ja dat snap ik wel! Ik denk ook wel een gevalletje van you love or hate it! Ik vond juist de Franse taal wel echt een mooi dingetje hierbij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.