De leukste series op Videoland #3

Een van de populairste artikelen op de blog zijn de lijstje van Videoland. Blijkbaar hebben veel mensen inspiratie nodig voor Videoland! Het aanbod verschilt best wel veel bij deze streamingsdienst en ze voegen ook regelmatig nieuwe series toe. Tijd voor een nieuwe lijst! Kijk je gezellig mee?

Why Woman Kill
Tot nu toe heb ik alleen de eerste drie afleveringen gezien, maar ik vind ‘m so far erg tof. Het gaat over drie vrouwen die in verschillende tijden in hetzelfde huis wonen en van wie allemaal hun echtgenoot vreemdgaat. Het wisselt zich perfect af en de personages zijn zo goed neergezet door de actrices. Love it! Mijn vriend is overigens niet een groot fan, dus ik moet nog even tijd vinden om alleen verder te kijken!

The Blacklist (seizoen 7)
Wij zijn recent weer begonnen aan The Blacklist en Videoland laat nu het 7eseizoen zien. Elke zaterdag komt er een nieuwe aflevering online. Helaas is alleen het 7eseizoen (gedeeltelijk dus) te zien, dus als je nog moet beginnen, zul je eerst op Netflix moeten beginnen. Daar staan namelijk wel alle seizoenen op. Ik geef wel eerlijk toe, het is misschien niet de perfecte serie om in één keer te bingen. Het kan dan veel hetzelfde worden en ook een beetje eentonig. Desondanks staat deze serie wel bomvol spanning en zit je steeds wel op het puntje van je stoel. Ben je dus al door seizoen 6 heen en wil je verder? Bij Videoland moet je zijn!

The Good Doctor
Ik heb deze serie al eerder genoemd, maar hij is nogmaals het noemen waard. Inmiddels staat ook het derde seizoen op Videoland en dit seizoen is tot nu toe mijn favoriet. Je volgt in de serie doktor Shaun Murphy, arts-assistent in een ziekenhuis in San José én hij heeft autisme. Ongelofelijk origineel en zo knap hoe de auteur Shaun neerzet! Daarnaast ben ik een sucker voor ziekenhuisseries, dus fan! Daarnaast is mijn vriend ook fan, dus zeker geschikt om samen met de boyfriend te kijken!

Tell me a Story
Inmiddels staat ook het tweede seizoen van Tell me a storyop Videoland en die vond ik stukken beter dan het eerste seizoen. Vooral het einde is stukken sterker. Het is een lekkere dark en twisty serie, losjes gebaseerd op bekende sprookjes. Wij hebben het tweede seizoen in circa 3 dagen gebinged, dus aanrader. Enige minpuntje vind ik wel dat er twee acteurs uit het eerste seizoen ook in het tweede seizoen te zien zijn, maar dan als compleet iemand anders. Beetje gek en vooral verwarrend. Desondanks wel een aanradertje!

New Amsterdam
Nog een mega fijne ziekenhuisserie die ook lekker origineel is. New Amsterdamspeelt zich af in het eerste door de staat gefinancierde ziekenhuis en draait om Max Goodwin die als nieuwe directeur behoorlijk veel uitdagingen voor zijn kiezen krijgt. En hij is echt een fantastische man, haha. Je gaat ook lekker diep op de personages in, hou ik ook van. Helaas staat alleen nog maar het eerste seizoen op Videoland, maar hopelijk komt seizoen 2 snel!

All Together Now
Misschien een beetje een gekke in dit lijstje, maar ik ben echt fan van dit programma. Normaal gesproken moet ik nooit iets hebben van Nederlandse programma’s, maar hiervan word ik zo blij! All Together Now is een zangprogramma gepresenteerd door Chantal Janzen waarin een zanger(es) moet zingen voor een muur van 100 (al dan niet hele) bekende Nederlandse artiesten en zoveel mogelijk artiesten in de been moet krijgen. Echt een feestje en de bekende mensen zijn echt zo divers, echt heerlijk! Ik vind het echt een aanrader en heb nu al zin in een nieuw seizoen!

The Fall
Dit is een vrij oude serie en is volgens mij ook te zien op Netflix. Desondanks wel een toffe serie, ondanks het einde dat ik een beetje een anticlimax vond. Het is vooral enorm onheilspellend en duister. Wel vond ik het in het begin moeilijk om Jamie Dornan die de seriemoordenaar speelt in deze serie serieus te nemen, nadat je hem zo goed als naakt in Fifty Shades of Greyhebt gezien, haha.

Grey’s Anatomy
Als laatste tip ik nog Grey’s Anatomy (ook al eerder genoemd), maar het een na laatste seizoen is hier te zien (samen met de andere seizoenen). Deze serie is echt verre weg mijn favoriet en wil ik het liefst nog een keer helemaal kijken. Ik kan niet wachten tot volgend jaar ook het nieuwe seizoen er op staat!

Ik ben ook nog wel heel erg benieuwd naar Nancy Drew, die moet ik snel een keertje gaan kijken!

Heb jij al eens een kijkje genomen op Videoland? Heb je nog tips?

Liefs,
Marleen

Lees hier ook de andere artikelen over Videoland:
De leukste series op Videoland #1
De leukste films op Videoland #1
De leukste films op Videoland #2
De leukste series op Videoland #2

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.