De leukste series op Videoland #2

Een van de populairste artikeltjes hier op de blog zijn die over Videoland. Vooral ‘s avonds vanaf een uur of 7 worden deze artikeltjes bijna dagelijks bekeken. Erg leuk om te zien, maar ook een goede reden om een vervolg te schrijven. Sinds de vorige editie zijn er namelijk een groot aantal nieuwe, toffe series bij gekomen die ik je niet wil onthouden! Kijk je mee? 

Taken
Wil je samen met je vriend(in) een toffe serie kijken? Dan kan ik je Taken van harte aanbevelen. De serie is gebaseerd op de gelijknamige film(serie) met Liam Neeson en de eerste aflevering lijkt een beetje op de film, maar verder is het een heel op zichzelf staande serie met een eigen verhaal. De serie is spannend en bevat voldoende actie om ook de mannen geïnteresseerd te houden. Wat de serie voor mij echt leuk maakte is hoofdpersoon Bryan. Hij is een stoere kerel, maar tegelijkertijd ook echt een schatje die altijd de held wil uithangen (zonder dat dit vervelend wordt). Yes, een aanrader!
Seizoen 1 en 2 zijn op Videoland te zien.

Code Black
Als je fan bent van ziekenhuisseries dan is Videoland echt de perfecte streamingsdienst voor jou. Enorm populaire Grey’s Anatomy staat sinds vorige maand weer op Videoland (zelfs tot seizoen 14) en ook The Good Doctor is een toffe serie met een autistische arts in opleiding. Maar naast deze toppers is Code Black ook echt een mega aanrader. Op deze Eerste Hulp gaat het allemaal net iets anders dan je gewend bent en dit geeft de serie echt een originele twist. Hoewel ik echt fan ben van Grey’s is Code Black ook echt een favoriet geworden.
Ook deze serie is goed te kijken samen met je vriend(in). De eerste twee seizoenen staan op Videoland. 

Bull
Dit is denk ik wel mijn favoriete serie uit het lijstje en ook erg leuk om samen te kijken. Ik vind Bull echt fantastisch en kan niet wachten tot het nieuwe seizoen te kijken is. In Bull volg je Jason Bull die als jury-expert zijn geld verdient. Met zijn kantoor helpen ze mensen die terechtstaan en kun je bijna zeggen dat ze de jury beïnvloeden. De serie is erg tof als je fan bent van advocatenseries, echt een aanrader!
Tot nu is alleen nog maar het eerste seizoen te zien op de streamingsdienst. 

Confess
Was jij ook door het dolle heen toen NA Oprecht van Colleen Hoover verfilmd zou worden? Helaas was de serie op dat moment nergens te zien in Nederland, maar gelukkig staat ‘ie sinds kort op Videoland. De serie heeft slechts één seizoen met 7 afleveringen (van 20 minuten), dus eigenlijk is het een lange film en kun je de afleveringen prima binge watchen. In de serie volg je Auburn die op zoek is naar een manier om haar verleden achter zich te laten en komt onderweg kunstenaar Owen Gentry tegen. Het boek is een aanrader, maar de serie ook zeker!

Gran Hotel
Oké, ik kan stiekem nog niet heel veel van deze serie zeggen want ik heb nog niet zoveel afleveringen gezien. Maar wat ik er van heb gekeken ben ik fan! Sinds Casa del Papel ben ik een beetje verslaafd geraakt aan Spaanse series en Gran Hotel past daar heel goed bij. Het wordt wel het Spaanse antwoord op Downtown Abbey genoemd en dan heb je mij al. Ik hou enorm van kostuumdrama’s en dat ze Spaans spreken is alleen nog maar een groter voordeel!

Zag & Mia
Nog een boekverfilming? Jazeker! Deze YA van A.J. Betts is verfilmd en is te zien op Videoland. Ik heb het eerste seizoen gezien en hoewel ‘ie een beetje simpel is gefilmd is het wel een aanrader. De personages zijn in ieder geval erg goed gecast en leveren hun rol mooi af. Een aanrader als je fan bent van YA-films of boekverfilmingen.
Er staan twee seizoenen van elk 6 afleveringen online.

Younger (yes, ik noem ‘m gewoon nog een keer)
Ja, deze stond al in de eerste editie van deze lijst, maar Younger is zo ontzettend tof! Het verhaal draait om de 40-jarige Liza die zich als 28-jarige voordoet om een baan bij een uitgeverij te krijgen. Het verhaal speelt zich af in New York (pluspunt) en je krijgt een kijkje in een Amerikaanse uitgeverij (nog groter pluspunt). O en nog een fijne bonus? De serie zit vol met knappe mannen! You’re welcome!
Op dit moment staan alle 5 seizoenen van Younger online.

Scandal
Vanaf begin deze maand staat ook deze politieke serie op de streamingsdienst. Van de makers van Grey’s Anatomy en How to get away with murder is hier dan ook Scandal. De serie gaat over fixer Olivia Pope die alle roddels en drama’s in Washington DC oplost en verbergt. Ook draait het verhaal veel om het Witte Huis.
De serie is inmiddels afgelopen en alle afleveringen staan op Videoland. 

Dit zijn de series die ik heb gekeken en je echt aan kan raden. Verder ben ik ook nog nieuwsgierig naar Blood & Oil en Killing Eve (die serie die veel goede recensies heeft gekregen). Wie weet kan ik deze binnenkort gaan kijken!

Welke serie zou jij graag willen kijken?

Liefs,
Marleen

PS. Wist je dat je bij Videoland als nieuw lid de eerste 14 dagen gratis kunt kijken? 

Lees hier ook de andere artikelen over Videoland:
De leukste series op Videoland #1
De leukste films op Videoland #1
De leukste films op Videoland #2

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.