WIN: Nee heb je van Charlotte de Monchy [GESLOTEN]

Hallo daar! Op deze maandag heb ik een hele leuke verrassing voor jullie! Vanmorgen verscheen de recensie van Nee heb je van Charlotte de Monchy online en zoals je daar kunt lezen is het weer een hele fijne feelgood. Natuurlijk sowieso heel erg fijn als er weer een toffe feelgood in de boekhandel ligt, maar voor één van jullie is het nog iets fijner! Ik heb namelijk een tweede exemplaar van Boekerij mogen ontvangen en deze mag ik weggeven! Hoe tof?! Lees snel verder wat je ervoor moet doen! 

Mocht je mijn recensie nog niet hebben gelezen, dan kun je dat hier doen!

Voor de volledigheid lees je hieronder ook nog even waar Nee heb je over gaat:

Als Bobbie verplicht op een ergonomische bal zit bij de bedrijfscoach, en er alleen maar testbeeld op haar netvlies verschijnt als ze zich iets probeert te herinneren, beseft ze dat ze misschien toch wel een beetje overwerkt is. Gelukkig heeft haar baas een klusje voor haar op Bali, het eiland waar haar zus Lauren woont, met wie ze al negen jaar gebrouilleerd is. Ze hoeft alleen de uitkoop van een surfschool te regelen, zodat het bedrijf daar een luxeresort kan bouwen. De intentieverklaring is al getekend. Daarna heeft ze tijd zat om de ruzie met Lauren bij te leggen en zichzelf op te laden op een wit bountystrand.

Op Bali pakt het allemaal heel anders uit dan verwacht. De eigenaar van de surfschool, ene Samuel, zegt doodleuk de intentieverklaring nooit eerder te hebben gezien. En haar zus staat ook niet echt te springen als Bobbie onverwachts met een enorme koffer op de veranda van haar restaurant staat. Bobbie is er toch van overtuigd dat ze beiden zal kunnen ompraten en ze boekt om te beginnen een paar surflessen bij Samuel. Maar de relaxte levenshouding, het heerlijke klimaat en de charmes van haar surfleraar missen hun uitwerking niet. Is zij het misschien zelf die het roer radicaal moet omgooien?

Klinkt heel erg tof, toch? Door naar belangrijkere zaken, wat moet je ervoor doen?

Om kans te maken om deze hele fijne feelgood laat je hieronder in de reacties achter waarom jij dit boek graag wilt winnen en like je Favoritez op Facebook (zorg dat je profiel op openbaar staat zodat ik ook daadwerkelijk zie dat je mee doet). Wil je extra kans maken? Volg Favoritez dan op Instagram (+1) en/of meld je aan als abonnee (dat kan hier rechts onder het kopje ‘Abonneer je op Favoritez’) zodat je geen enkel artikel meer mist (+1)!

Ik zou het ook leuk vinden als je Favoritez zou volgen op Bloglovin en/of Twitter! 

Deze winactie loopt tot maandag 11 maart 2019, 23:59 uur. De winnaar krijgt persoonlijk per mail bericht. Zorg daarom dat je met een geldig mailadres meedoet.

Dankjewel Boekerij voor het beschikbaar stellen van een exemplaar!

Succes!

Liefs,
Marleen

NB. De winactie wordt mede mogelijk gemaakt door Boekerij. Door mee te doen aan deze winactie ga je akkoord met de voorwaarden en ben je bereid je adresgegevens naar mij door te sturen. Uiteraard ga ik zorgvuldig met je gegevens om en worden deze enkel gebruikt om het boek naar je toe te sturen als je gewonnen hebt. 

PS. Wil je nou niet meer wachten en het boek gelijk in huis halen? Snap ik! Je kunt het boek (of e-book) heel gemakkelijk via onderstaande link bij Bol.com bestellen. 

Misschien vind je dit ook interessant

21 reacties

 1. De vorige boeken van Charlotte de Monchy vond ik ontzettend fijne en toffe boeken!!ik ben daarom ook enorm benieuwd naar dit nieuwe verhaal!! “Nee heb je” lijk mij een heerlijk boek om deze lente te lezen..!!

 2. Ik zou het boek heel graag willen winnen. Ik heb al veel goede recensies gelezen dus ik ben heel benieuwd naar het verhaal. Dit lijkt me het ideale boek om bij weg te dromen naar een tropisch vakantieland.

 3. Dit boek zal ik alleen om de kaft al graag willen winnen. Haar boeken vind ik super om te lezen😍.
  Ik volg je op Instagram en FB

 4. Ik heb nog niet de kans gehad om iets te lezen van Charlotte de Monchy.
  Lijkt me een Super tof verhaal met veel spannende momenten 😍

 5. Dit lijkt me een heerlijk feelgood boek en dat zou ik nu wel even kunnen gebruiken. Ik volg op Facebook, insta (desireesboeken) en ik ben geabonneerd op je blog

 6. Ik zou graag kans willen maken op dit leuke boek. Gelijk je fb pagina geliked, en gezien dat er heel veel leuke stukjes op staan. Dus eigenlijk ben ik al een klein beetje een winnaar.

 7. Natuurlijk wil ik dit boek winnen!! Ik zou het dan Zelf lezen en aan m’n vriendin doorgeven die ook heel graag leest maar. Iet de middelen heeft. ♥️

 8. Superleuke winactie! Ik heb een paar jaar geleden Enkeltje Ierland gelezen van Charlotte de Monchy en dat vond ik een erg fijn boek. Ik zou heel graag meer van haar willen lezen!

 9. Oh wat tof! Ik ben eigenlijk pas net een beetje into romans lezen en deze klinkt heerlijk om eens goed mee te ontspannen als ik straks klaar ben met m’n bedrijf!

  Op insta volgde ik je al een tijdje (Oktoberdots) en op Facebook nu ook! 😊

 10. Superleuke actie en erg benieuwd geworden na het lezen van deze blog! Als leesfreak doe ik dus ook heel graag mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.