Een nieuwe wishlist met boeken

Als je je geld niet kunt uitgeven aan reizen of etentjes zijn boeken een goed alternatief. De afgelopen weken heb ik mezelf af en toe getrakteerd op een boek, maar er staan nog steeds een aantal boeken op mijn verlanglijstje. Ik vond het wel weer eens tijd om een nieuwe lijst te delen. Daarnaast deel ik ook nog een lijstje met boeken die ik in reservering heb staan bij de bibliotheek. Kijk je gezellig mee?

De paperbacks van Onbreekbaar van Lisette Jonkman
Boeken die bovenaan mijn verlanglijstje staan zijn de paperbacks van Lisette Jonkman’s serie Onbreekbaar. Het eerste deel Buren met benefits is deze maand verschenen en de twee vervolgdelen verschijnen de komende twee maanden. Ik heb echt enorm genoten van deze serie en wil ze graag aan mijn kast toevoegen. Dat ze een prachtige doorlopende rug hebben is een mooie bonus! Ik steun graag de lokale boekhandel, maar ik heb nog een bon van Bol.com dus ik denk dat ik het eerste deel daar maar van ga bestellen!

Een nieuw begin van Tony Crabbe
Tony Crabbe kun je kennen van het boek Nooit meer te druk. Dat boek staat nog ongelezen in de kast (oeps), maar hij is nu terug met een boek speciaal gericht voor leven tijdens en na corona. Ik denk dat we allemaal wel zo’n boek kunnen gebruiken, dus die wil ik nog graag aanschaffen.

Havenfall van Sara Holland
Toegegeven, dit boek koop ik voornamelijk voor de cover. Blossom Books heeft zichzelf weer overtroffen met deze cover die je open kunt ‘breken’. Daarnaast vond ik Everless van deze auteur erg tof, dus ik denk dat ik deze ook wel tof ga vinden! De flaptekst klinkt in ieder geval goed! Misschien binnenkort een boekenbon gaan inwisselen?

Rich People Problems van Kevin Kwan
Dit boek stond ook al op mijn vorige verlanglijstje, maar heb ik nog steeds niet aangeschaft. Ik heb wel heel veel zin om weer in de bizare wereld te duiken van de rijkste mensen in Azië en ben ook benieuwd hoe het verder gaat met Nick en Rachel. Snel gaan kopen, dus!

Sinds twee weken is de bibliotheek weer bij ons geopend, maar alleen met reserveringen of een enkel normaal bezoekje. Ik heb een aantal toffe titels in reservering staan.

Je bent jong en je krijgt wat van Monique van Loon
Ik heb al veel positieve verhalen over dit boek gehoord en het lijkt me een heel heftig en bijzonder boek. Nadeel natuurlijk is dat de uitleentermijnen vrij lang zijn op dit moment, dus ik ben afhankelijk van andere lezers!

Stil maar van Carla Kovach
Ik leen niet heel vaak thrillers van de bibliotheek, maar deze staat wel in mijn lijstje. Ik ben heel benieuwd naar dit verhaal, maar hoef ‘m niet perse in de kast te hebben. Gelukkig biedt de bibliotheek uitkomst, dus hopelijk kan ik ‘m snel ophalen!

Heerlijk duurt het langst van Jill Mansell
Stiekem zou ik deze graag in de kast willen hebben, maar ik ben hierbij heel eerlijk, ik vind €20,99 voor een boek van Mansell vrij veel. Ik ga heel snel door deze boeken heen en vind dat het geld niet waard. Toch wil ik ‘m wel graag lezen, dus dan maar via de bibliotheek! Misschien kan ik ‘m ooit nog een keer toevoegen aan de kast!

Liefde op het strand van Jennifer Probst
Bij dit boek geldt een beetje hetzelfde, ik hoef ‘m niet perse in de kast, maar wil het boek wel graag lezen. De boeken van Jennifer Probst zijn heerlijke reads en ik verwacht van haar nieuwste boek eigenlijk hetzelfde. Laat het boek maar komen!

Genoeg om te lezen/kopen/lenen de komende tijd! Welk boek staat nog op jouw wishlist?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.