Verlies me. Niet. – Laura Kneidl

Begin deze maand kwam de recensie online van Raak me. Niet. van Laura Kneidl als onderdeel van een blogtour en vandaag is het de beurt aan het tweede deel in dit tweeluik. In de vorige recensie kon je al lezen dat ik enthousiast was over het eerste deel en vandaag deel ik graag met jou of ik ook over dit boek enthousiast ben! Lees je gezellig mee?

Sage is nooit echt gelukkig geweest tot ze Luca leerde kennen. Door hem durft ze zich open te stellen voor het leven, en voor de liefde. Maar dan wordt ze ingehaald door haar verleden. Sage durft Luca niet in vertrouwen te nemen. Hoe kan hij ooit van haar houden als er zoveel tussen hen in staat? Ze neemt steeds meer afstand van Luca, maar hij geeft niet zomaar op …

Het eerste deel eindigt met een mega cliffhanger en hoewel het voor mij niet heel lang duurde voordat ik verder kon lezen heeft het boek me wel een paar dagen flink in zijn greep gehouden. Gelukkig heeft Zomer & Keuning de boeken vrij snel achter elkaar uitgegeven, dus je kunt gelijk door. Extra tip: Ben je nog niet begonnen? Koop dan beide boeken tegelijk, je zult me dankbaar zijn! 😉 Maar goed, back to business, het boek gaat verder waar het eerste deel is geëindigd en vanaf het begin zat ik er goed in.

Een van de grote pluspunten aan het eerste deel vond ik de langzame opbouw van de chemie tussen Sage en Luca. Zij vallen niet als twee blokken voor elkaar, maar alles wordt langzaam, maar zo mooi opgebouwd. Zonder teveel te spoilen gaat de auteur in dit deel daarmee verder, maar dat vond ik niet altijd heel lekker uit de verf komen. Raak me. Niet. eindigt best heftig en die gevolgen daarvan vond ik niet altijd goed in het vervolg terugkomen. Dat vond ik jammer, want de auteur had daar genoeg ruimte voor. Dat maakt wel dat ik dit boek net ietsjes minder vind dan de voorganger, maar nog steeds heb ik echt genoten.

Ik ben echt bizar snel door dit deel heengegaan en dat kwam voornamelijk omdat ik het niet weg kon leggen. Laura Kneidl heeft een behoorlijke verslavende schrijfstijl en ondanks dat het best duidelijk is welke kant het opgaat, houdt ze genoeg kleine verrassinkjes in petto om het verhaal de complete 450 pagina’s boeiend te houden. Daarnaast is Luca echt een schatje die het ook zeker geen straf maakt om dit boek te lezen.

Ik heb echt genoten van dit tweeluik. Hoewel ik het eerste deel net iets beter vond, wordt alles in Verlies me. Niet. mooi afgerond en heb je nog steeds een fijne chemie op papier tussen Sage en Luca. Ik raad je deze serie absoluut aan als je fan bent van NA’s, maar koop ze wel allebei tegelijk! 😉

Zou jij deze twee boeken graag willen lezen?

Liefs,
Marleen

Titel: Verlies me. Niet ♥ Auteur: Laura Kneidl ♥ Uitgeverij: Zomer & Keuning
Aantal pagina’s: 448 ♥ ISBN: 9789020535860 ♥ Waardering: ****
Ik heb een vooruitleesexemplaar ontvangen van Z&K, dankjewel!

Deze recensie is onderdeel van een blogtour. Morgen verschijnt de recensie online op Met Marthe. Neem ook zeker een kijkje op de andere blogs!

Veronique’s BoekenhoekjeMagic of Books – BoeklevenMet MartheKwante  in Wonderland  Samantha’s boekenhoekje  –Bright Blue BooksAbout my bookshelf – JudithBlogtSolo

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

  1. Die tip is goud waard! Daar sluit ik me volledig bij aan: als je Raak me. Niet. hebt gelezen, moet je gewoon ook dit tweede deel lezen. 🙂 Fijne recensie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.