Engelse boeken waar ik naar uitkijk #2

Begin dit jaar deelde ik hier op de blog een (behoorlijke) lijst met Engelse boeken waar ik dit jaar naar uitkeek. Dat lijstje liep ongeveer tot de zomer, maar inmiddels zijn er alweer veel nieuwe Engelse boeken op mijn radar verschenen. Net als de vorige keer zet ik er weer bij wanneer ze gaan verschijnen en of ik wacht op een (mogelijke) Nederlandse vertaling. Kijk je gezellig mee?

The Wisteria Society of Lady Scoundrels van India Holton (15 juni)
Ik ben echt helemaal into historische (steamy) romance en volgens mij past deze titel perfect in dat straatje. De flaptekst klinkt tof, het boek bevat volgens mij een tof feministisch laagje, so count me in! En ja, dit boek is inderdaad al verschenen (gisteren), maar aangezien deze titel nog niet op mijn vorige lijst stond, mag ´ie hier niet ontbreken.

The Layover van Lacie Waldon (15 juni)
Close proximity? Haters to lovers? OMG, yes! I need this so in my life, haha! De flaptekst doet me een beetje denken aanThe Unhoneymooners van Christina Lauren (heerlijk boek), dus ik ben heel benieuwd naar deze. Ook deze is al verschenen, dus ik ga eens even op jacht naar een paperback of ebook.

Scoring With Him van Lauren Blakely (9 juli)
Oké, ja, deze heb ik ook al genoemd in het vorige artikel, maar ik hou van M/M romance en al helemaal van de M/M romances van Lauren Blakely. Ook deze klinkt enorm tof, dus daarom gooi ik ‘m er nog maar een keertje in. Heel fijn, de boeken van Lauren Blakely komen over het algemeen direct in Kobo Plus, dus ik hoop deze ook!

The Spark van VI Keeland (12 juli)
Een nieuwe Vi Keeland, do I need to say more? De boeken van deze schrijfster zijn uiteraard altijd een goed idee, daarnaast klinkt de flaptekst ook heel erg leuk. Een kofferwissel, een fijne klik en daarna een dosis ongemakkelijkheid? Beter kan het niet worden, hoor!

Wait for it van Jenn McKinlay (10 augustus)
Dit boek klinkt zo lief en mooi en tof! Het lijkt een jankboek en daar heb ik af en toe ook wel zin in, haha. De cover is overigens ook echt een plaatje, dus alleen daarom zou ik dit boek al willen lezen/kopen!

Just Not That Into Billionaires van Annika Martin (10 augustus)
Ik heb de afgelopen weken deze serie van Annika Martin verslonden (deel 2 en 5 zijn so far mijn favorieten), dus je begrijpt dat ik enorm uitkijk naar het zesde deel in deze serie. Deze serie wil je echt lezen (en is compleet beschikbaar op Kobo Plus).

Battle Royal van Lucy Parker (17 augustus)
Dit boek klinkt een beetje als Rosaline Palmer Takes the Cake (die ik overigens nog steeds niet heb gelezen, oeps). Ik hou van bakken, van Heel Holland Bakt en van een haters tol overs trope. Perfect boek voor mij dus, lijkt me!

The Highland Fling van Meghan Quinn (24 augustus)
Een boek van Meghan Quinn dat zich afspeelt in Schotland? I NEED IT! Meer kan ik er eigenlijk ook niet over zeggen haha, ik kijk er gewoon naar uit.

The Love Hypothesis van Ali Hazelwood (14 september)
Dit boek is nog niet eens verschenen, maar ik heb er nu al veel goede verhalen over gehoord. Hetzelfde gebeurde een beetje met Boyfriend Material vorig jaar en we all know what happened there!  

Fool Me Twice at Christmas van Camilla Isley (28 september)
In dit boek staat een omgekeerde fake relationship centraal en het speelt zich af rond kerstmis, gimme!  Ondanks dat het nu zo’n 25 graden is, heb ik er nu al zin in. Het lijkt het perfecte kerstboek.

Aristotle and Dante Dive into the Waters of the World – Benjamin Alire Saenz (12 oktober)
Hierbij wacht ik sowieso op de Nederlandse vertaling, maar ik ben er wel heel erg benieuwd naar. Ari & Dante is een prachtig verhaal en daarom zijn mijn verwachtingen voor het vervolg ook best hoog. Ik dacht dat ik ergens had gelezen dat de vertaling ongeveer tegelijk met het origineel zou verschijnen, dus hopelijk kunnen we ook snel de vertaling induiken!

All the Feels van Olivia Dade (26 oktober)
Dit is het vervolg op Spoiler Alert (de Nederlandse vertaling van die fijnerd verschijnt volgende maand bij Z&K). Ik weet nog niet zo goed of ik wacht tot Z&K het vervolg ook gaat vertalen of dat ik ook de Engelse ga lezen. Nog even over nadenken (gelukkig heb ik nog even)

The Bromance Zone van Lauren Blakely (5 november)
Yess, nog een M/M romance van Lauren Blakely. Dit vind ik serieus wel lang duren, vooral omdat de auteur dit dus al maanden geleden heeft aangekondigd, haha. Maar goed, tot dan heb ik in ieder geval nog genoeg te lezen. Wel zal ik gelijk alles laten vallen als dit boek (hopelijk) bij verschijning op Kobo Plus verschijnt.

Just Haven’t Met You Yet van Sophie Cousens (11 november)
Dit is volgens mij de ultieme meet cute en daar heb ik af en toe ook wel zin in. Ook in dit boek speelt een verkeerde koffer een rol, dus ik ben heel benieuwd!

If This Gets Out van Sophie Gonzales & Cale Dietrich (7 december)
En als laatste nog een M/M romance. Ik heb nog niets van deze auteurs gelezen, maar het klinkt als een prachtige YA-roman. Ik heb zo’n idee dat dit boek ook nog wel eens vertaald zou kunnen worden. Fingers crossed!

Lees jij graag Engels? En is er een boek waar jij naar uitkijkt?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.