AANKONDIGING: Een compleet nieuwe trilogie van Wendy Brokers!

O, mensen, vandaag mag ik zoiets tofs met jullie delen! Ik heb een fantastische primeur, want auteur Wendy Brokers komt binnenkort met een compleet nieuwe trilogie (waarbij de boeken ook nog eens direct allemaal te lezen zijn)! Ik heb de boeken al mogen lezen en geloof me, deze heb je nodig in je leven! Vandaag vertel ik je er alles over!

Het afgelopen jaar – en stiekem zelfs wat langer – heeft Wendy geschreven aan een prachtige trilogie vanaf 8 juli (dus al bijna!) te lezen is als Kobo Original. De Eindeloos-trilogie bestaat uit Niet zonder jou, Niet zonder ons en Niet zonder mij en het zijn in principe drie delen die je afzonderlijk kunt lezen. Maar je wilt deze drie gewoon allemaal lezen, believe me!

First things first! Waar gaat deze trilogie over? Dit zijn de flapteksten van de drie boeken:

NIET ZONDER JOU 

Tess komt uit een welgestelde, maar weinig betrokken familie die net is verhuisd. Haar ouders zijn drukker met hun werk en sociale status dan met hun twee dochters. Als ze op de eerste schooldag van het laatste jaar van de middelbare school Jay ontmoet, is er tussen hen direct een niet te negeren aantrekkingskracht. Ze wordt voor hem gewaarschuwd: Jay is een ruig type uit een probleemgezin. Toch bloeit er tussen de twee iets moois op.
Jay kan binnen het gezin waarin hij is opgegroeid maar net het hoofd boven water houden. Tess is de eerste in zijn leven bij wie hij open durft te zijn. Zij komt er al snel achter hoe moeilijk het is om te houden van iemand die zo door het leven is getekend. Toch neemt ze de ultieme stap binnen hun relatie om hem te vertrouwen. Een stap die niet zonder gevolgen zal blijven…

Klinkt enorm goed, toch? Gelukkig gaat het verhaal van Tess en Jay verder in Niet zonder ons.

NIET ZONDER ONS

Jay is erin geslaagd zijn droom waar te maken: hij studeert fysiotherapie en doet zijn senior stage in een kinderziekenhuis in Atlanta. Het valt Tess zwaar dat hij voor minstens vijf maanden in Amerika is. Niet alleen mist ze hem verschrikkelijk, maar zonder hem weet ze ook niet goed wat ze met zichzelf en haar toekomst aan moet. Ze stopt met een derde studie in nog geen vier jaar tijd, tot woede van haar ouders en ook die van Jay.
Tijdens een onverwachte confrontatie in Oostenrijk loopt de spanning zo hoog op dat Jay geen andere mogelijkheid ziet dan voor zichzelf te kiezen. Kunnen Jay en Tess elkaar nog terugvinden of is er te veel beschadigd?

De serie eindigt met (mijn persoonlijke favoriete) deel Niet zonder mij, het verhaal van Wessel en Lotte.

NIET ZONDER MIJ

Wessel is alles wat advocate Lotte niet in een man zoekt. Maar aangezien hij de beste vriend is van haar zwager Jay, wordt ze vaker dan haar lief is met hem geconfronteerd. En niet alleen dat; ze blijkt hem ook nog eens nodig te hebben in een strafzaak.
Wessel begrijpt niet waarom zijn hart steeds weer sneller gaat kloppen van de ijzige en hooghartige Lotte. Toch doet hij haar een voorstel waarbij zij hem dichterbij moet laten komen dan ze wil.
Tot zijn verrassing stemt ze ermee in en ze merken ze dat ze misschien toch niet zo ongeschikt voor elkaar zijn als ze dachten. Maar voor een echte relatie hebben ze nog wel de nodige obstakels te overwinnen – niet in de laatste plaats hun eigen angsten.

Deze boeken wil je toch gelijk verslinden? SNAP IK! Daarom even wat handige informatie op een rijtje!

Wanneer verschijnt deze trilogie?
De complete trilogie verschijnt op 8 juli als e-book, exclusief beschikbaar via Kobo. De boeken zijn dan direct beschikbaar met Kobo Plus! Wil je de verhalen van Tess, Jay, Lotte en Wessel liever luisteren? Dan moet je een weekje langer wachten, want de luisterboeken zijn vanaf 15 juli beschikbaar, ook exclusief bij Kobo (en gratis in Kobo Plus). Via deze linkjes kun je de trilogie pre-orderen zodat ze gelijk op je e-reader staan bij verschijning of op je plankje komen als je Kobo Plus hebt: Niet zonder jou, Niet zonder ons en Niet zonder mij.

Kan ik de boeken los van elkaar lezen?
Ja, dat kan, maar ik raad je echt van harte aan om ze alledrie én op volgorde te lezen. Zo krijg je de complete leeservaring. Dus begin lekker bij Niet zonder jou en ik durf te wedden dat je daarna niet meer kunt stoppen.

Lijken de boeken op de andere boeken van Wendy Brokers?
Ja en nee. Het is een ander genre dan waarin Wendy tot nu toe in heeft geschreven. De Eindeloos-trilogie behoren in het coming of age/new adult genre. Deel 1 is een cross-over, terwijl de andere twee thuishoren in het NA-hoekje, dus de hoofdpersonen zijn tieners en begin twintig. Maar in deze serie heeft Wendy wederom belangrijke en soms zelfs heftige thema’s op een prachtige, emotionele wijze op papier gezet, precies zoals we hebben gezien in De laatste halte, Geluk bij een ongeluk en in de Baguette met jam-reeks.

Maar ik lees alleen op papier!
Gedeeltelijk goed nieuws, want de boeken verschijnen uiteindelijk ook op papier! Helaas zul je daar nog wel een paar maanden op moeten wachten en zullen ze niet standaard in je plaatselijke boekhandel te vinden zijn, maar je kunt ze daar wel bestellen. De fysieke exemplaren zullen beschikbaar zijn als POD (print on demand). Houd de sociale van Wendy in de gaten voor de exacte datum van de paperbacks. Uiteraard zal ik t.z.t ook wat aandacht op Instagram aan de paperbacks geven!

Op hoeveel schade in mijn portemonnee moet ik rekenen?
De ebooks kosten los €11,99, voor de luisterboeken betaal je €18,99 per stuk. Maar de complete serie zal dus ook beschikbaar zijn in Kobo Plus Lezen én Luisteren, dus ik raad je ook zeker aan om een abonnement te nemen (als je dat nog niet hebt).

Ik snap dat je nu helemaal enthousiast bent geworden om deze nieuwe boeken als Kobo Originals van Wendy Brokers te gaan lezen. Snap ik! Gelukkig hoeven we niet al te lang meer te wachten tot 8 juli! In tussentijd kun je Wendy’s andere boeken (her)lezen!

Heb jij al eens een boek van Wendy gelezen?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

6 reacties

  1. Ik kan vanwege de ontoegankelijkheid van Kobo niet met die app overweg. Kun je die ebooks gewoon los kopen bij de blauwe man en op je eigen app lezen? Want dat zou wel heel chill zijn.

    1. Dat denk ik wel, dat kon ook met andere Kobo Originals. Het e-book zal wel echter enkel te koop zijn bij Bol of Kobo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.