Mijn plannen voor de zomer

Twee weken geleden deelde ik hier al wat dingetjes die ik wilde gaan doen zodra het weer kan. Maar daarnaast heb ik ook nog andere leuke plannen voor de zomer. Omdat ik het altijd heerlijk vind om naar dingen uit te kijken én ik van lijstje hou, deel ik vandaag mijn lijstje met leuke plannen voor de zomer! Lees je gezellig mee?

SPANJE!
Bovenaan dit lijstje staat uiteraard Spanje! Volgende week zitten we als het goed is met ons goede gedrag in Spanje en ik heb daar niet normaal veel zin in. We hebben allerlei leuke plannen gemaakt voor Madrid, Valencia en Barcelona, ik kijk er enorm naar uit om weer te vliegen en kan eigenlijk niet wachten om weer in het buitenland te zijn. CAN’T WAIT!!!!!

Hopelijk nog een stedentripje in augustus?
Hopelijk kunnen we in augustus nog een stedentrip maken? We hebben een aantal bestemmingen op het oog, maar we zien wel waar we heen gaan. Dat is natuurlijk een beetje afhankelijk van de maatregelen overal. Waarschijnlijk wordt het een last minute tripje, maar dat is ook helemaal prima!

Weer/meer schrijven
Ik heb het idee dat op elk lijstje dat ik maak wel schrijven staat. Wat dat betreft ben ik compleet hopeloos, want ik begin altijd vol goede moed en ik haak altijd (veel te snel) af. Ik heb op dit moment genoeg ideeën in mijn hoofd, dus daar zal het niet aan liggen, haha. Hopelijk kan ik deze zomer ergens/ooit/misschien eens iets afmaken, haha.

Heel veel boeken lezen
In principe doe ik dit elk seizoen van elk jaar, maar ik merk dat ik een stuk meer lees als ik lekker buiten in de tuin kan zitten. Daarnaast heb ik volgens mij nog nooit zo’n grote TBR gehad, dus veel lezen komt alleen maar goed uit. Binnenkort deel ik hier op de blog een mega lijst met zomerse boeken, zodat ook jij genoeg inspiratie hebt om de leukste boeken deze zomer te lezen.

Een dagje strand
Scheveningen is een van mijn favoriete plekken in Nederland, dus ik hoop dat we daar een keertje heen kunnen gaan deze zomer. Lekker slenteren over de boulevard, boekje lezen bij een strandtent en ergens lunchen. Nu al zin in!

Homemade zomerse snacks maken
In de zomer bak ik nooit zoveel. Het is én veel te warm om lang in de keuken te staan én het is veel te warm om de oven aan te slingeren. Gelukkig zijn er genoeg zomerse snacks waarbij je geen oven nodig hebt. Ik ben van plan om me daar binnenkort even in te verdiepen. Bijvoorbeeld lekkere limoncello tiramisu, homemade ice tea, you name it. Mocht je inspiratie hebben, let me know!

Spontane dagjes vrij nemen van het werk
Een van de beste dingen zijn spontane dagen vrij. Ik ben van plan om in juli en augustus wat dagen vrij te nemen, perfect om – eindelijk te gaan schrijven – of om plannen te maken met lieve vriendinnen. Zin in!

De zomer is natuurlijk al lekker bezig, maar met bovenstaande plannen heb ik er nog meer zin in!

Wat zijn jouw plannen voor de zomer?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.