Dream again – Mona Kasten

Een van de fijnste series die ik de laatste tijd heb gelezen is toch wel de Again-serie van Mona Kasten. Het ene boek is net wat beter dan de ander (deel 3 blijft mijn ultieme favoriet), maar overallis dit gewoon een heerlijke serie waar je eventjes compleet in kunt verdwijnen. Inmiddels het is laatste deel (*snik*) verschenen. Je leest vandaag wat ik van Dream again vind!

Jude Livingston keert verslagen terug naar huis: haar droom om actrice te worden is in duigen gevallen. Ten einde raad trekt ze in bij haar broer in Woodshill en loopt ze uitgerekend haar ex tegen het lijf. Jude en Blake waren ooit een stel, tot zij besloot om haar dromen na te jagen in Los Angeles en hem achterliet – een keuze die hij haar nooit heeft vergeven. Hun aantrekkingskracht blijkt nog net zo sterk als vroeger, maar zijn ze er klaar voor om hun harten weer op het spel te zetten?

Tijdens het lezen van Hope again werd ik al heel erg nieuwsgierig naar het verhaal van Blake. Hij kwam absoluut over als een personage dat nog veel te vertellen had en dat klopt ook! Tijdens het lezen van deel 4 was ik verbaasd dat dit boek enkel vanuit de vrouw verteld werd, maar ik kwam er later achter dat dat in alle boeken het geval is, haha (ik had het me alleen anders herinnerd). In dit boek vond ik het ook jammer dat het niet (ook) vanuit Blakes perspectief geschreven was. Juist omdat je hem al kent en naar hem benieuwd bent, was het een kleine tegenvaller dat het boek enkel vanuit Judes perspectief was geschreven.

Maar waar ik wel enorm van heb genoten is de aantrekkingskracht tussen Jude en Blake. Die knalt echt van het papier af en vond ik een van de sterkste in deze serie. De chemie tussen die twee is zo tof! Ik ben normaal geen enorme sucker voor second chance romances, maar de uitwerking in Dream again vond ik enorm fijn. Ze groeien langzaam weer naar elkaar toe en die ontwikkeling staat als een huis op papier. Geen enkele keer had ik het idee dat de relatie niet geloofwaardig op papier stond, love dat soort ontwikkelingen!

Zoals ik hierboven al schreef blijft Feel again mijn ultieme favoriet. Ik had een beetje de hoop natuurlijk dat dit deel daar aan kon tippen, maar dat was net niet het geval. Wel hoort dit deel absoluut in mijn top 3 van deze serie, naast Trust again en uiteraard Feel again. Dit boek is gewoon een enorm fijne read (ik heb ‘m in één dag uitgelezen) die je deze zomer wilt lezen. Twee heerlijke personages, zinderende chemie en een prachtige opbouw van een relatie, do we need more?

Yes, Dream again is absoluut een waardige afsluiter van deze serie. Ik vind het echt jammer dat de serie hiermee is afgelopen. Als je fan bent van fijne NA’s dan ben je met deze serie echt aan het juiste adres, lezen die hap!

Ben jij al begonnen in deze serie? Heb je een favoriet deel?

Liefs,
Marleen

Titel: Dream again ♥ Auteur: Mona Kasten ♥ Uitgeverij: Boekerij
Aantal pagina’s: 397 ♥ ISBN: 9789022593240 ♥ Waardering: ****
Ik heb dit boek gekregen als recensie-exemplaar, dankjewel Boekerij!

Lees hier mijn recensies van de andere delen:

Begin again (Again #1)
Trust again (Again #2)
Feel again (Again #3)
Hope Again (Again #4)

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Ik heb nog steeds een enorme zwak voor deel 2, maar ik ben heel benieuwd waar dit deel eindigt. Vorige week ontvangen, dus ik ga me er zo snel mogelijk aan wagen. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.