Trust again – Mona Kasten

Als ambassadeur van de Again-serie ontving ik eerder deze maand het tweede deel: Trust Again. Zoals je mijn recensie van Begin Again kon lezen vond ik dit boek op zich fijn, maar ik had ook behoorlijk wat kanttekeningen. Ik was heel benieuwd naar Trust Again en je leest vandaag wat ik van dit deel vind! Lees je mee?

Dawn Edwards weet één ding zeker: happy endings gebeuren alleen in films. Sinds ze haar ex op heterdaad betrapte met een ander heeft ze mannen afgezworen en concentreert ze zich op haar studie en het najagen van haar dromen. Verder is in haar leven nergens ruimte voor. En al helemaal niet voor vrouwenverslinder Spencer Cosgrove, hoe creatief zijn versierpogingen ook zijn. Maar dan ontdekt Dawn per toeval een heel nieuwe kant van Spencer, en realiseert ze zich dat achter zijn vrolijke masker een donker geheim schuilgaat.

Wow, dit deel is zoveel beter dan het eerste deel! Ik heb echt enorm genoten van het verhaal van Dawn en Spencer en vond het ook heel erg jammer dat het boek uit was. Waar ik in het eerste deel de relatie tussen de hoofdpersonen echt niet geloofwaardig vond, was de relatie tussen Spencer en Dawn wel realistisch. Het tempo klopte hier meer en de manier waarop deze twee naar elkaar toetrekken en hoe ze langzaam voor elkaar beginnen te vallen was ook veel geleidelijker.

Hoewel ik Kaden en Allie uit deel 1 leuk vond, spannen Spencer en Dawn toch echt de kroon. Wat zijn zij enorm leuk en vooral ook samen! Er hangt een bepaalde chemie tussen hen die echt van de pagina’s afspat. Daarnaast heeft Dawn een hele leuke hobby waar ik graag over lees (iets met schrijven ;)) en haar groei past heel goed in het verhaal. Ik had het bij dit boek ook heel erg leuk gevonden om het verhaal ook vanuit Spencers perspectief te lezen, maar het was niet storend dat het niet zo was.

Waar ik het eerste deel meer een boek vond voor beginnende NA-lezers, is Trust Again al een stuk meer gegroeid en vind ik het ook echt een aanrader voor ‘ervaren’ NA-lezers. Hoewel de schrijfstijl nog steeds enorm verslavend is, merkte ik wel dat de auteur gegroeid is in haar schrijven.  Alles klopte en ik vond het moeilijk om het boek weg te leggen. Daarnaast heeft de auteur me ook nieuwsgierig gemaakt naar het derde deel, is it October yet?

Zoals je al leest ben ik veel meer te spreken over Trust Again. Het is een heerlijk verhaal met twee hele leuke personages. Ik kan nu al helemaal niet meer wachten tot het vervolg dat in oktober gaat verschijnen. Het boek is ook prima op zichzelf te lezen, maar het is natuurlijk wel leuk om ook het verhaal van Kaden en Allie eerst te kennen!

Ben jij al bekend met de Again-serie van Mona Kasten?

Liefs,
Marleen

Titel: Trust again ♥ Auteur: Mona Kasten ♥ Uitgeverij: Boekerij
Aantal pagina’s: 398 ♥ ISBN: 9789402314007 ♥ Waardering: ****
Ik heb dit boek mogen ontvangen als recensie-exemplaar, dankjewel Boekerij!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.