Mijn TBR voor Zuid-Afrika

Twee weken geleden toonde ik hier mijn TBR stapel voor de #leesuiteigenkast maand, die is natuurlijk nog steeds bezig, maar ik wilde je ook graag mijn TBR delen voor onze reis naar Zuid-Afrika. Vorig jaar las ik in Mexico echt een recordaantal boeken en ik ben heel benieuwd wat onze reis naar o.a. Johannesburg, het Krugerpark en Kaapstad gaat brengen! Kijk je mee?

Ik heb besloten om slechts één boek mee te nemen, alleen twijfel ik nog heel erg welke het gaat worden. Ik vind het leuk om in ieder geval één boek mee te nemen, al is het al voor een leuke foto op zijn tijd. Ik twijfel een beetje tussen Red, White & Royal Blue (een Engels boek waar ik heel erg benieuwd naar ben en die ik heb besteld), De laatste brief van Rebecca Yarros (het boek verschijnt deze week pas, dus even de vraag of ‘ie op tijd binnenkomt) en Muggenland (ja, dit zal dan de tweede keer zijn dat ‘ie mee gaat op vakantie).

Daarnaast zal mijn e-reader mijn grootste vriend zijn. Ik heb een aantal boeken daar al op staan die ik graag wil lezen, ook in het kader van #leesuiteigenkast maand. De boeken die in ieder geval al op mijn ereader staan zijn:

Alles tussen jou en mij van Susan Wiggs
Kom je spelen? van M.J. Arlidge
Horen, zien, zwijgen van J.D. Barker
Zomer in de Hamptons van Sarah Morgan

En ik heb drie maanden Kobo Plus gekregen, hoe tof?! Ik mocht drie mensen heel erg blij maken, maar daarnaast was ik zelf ook een gelukkige boekenwurm haha. In ruil voor een artikel (verschijnt binnenkort online) mag ik straks drie maanden Kobo Plus gebruiken. Ik heb besloten om het begin oktober aan te zetten zodat ik ook nog even echt mee kan doen aan #leesuiteigenkast. Maar er staan wel veel heel boeken op mijn speciale ‘Kobo Plus TBR’ dus het moet zeker goedkomen! Een beetje afhankelijk waar ik zin in heb om te lezen, maar ik hoop deze:

De glazen troon van Sarah J. Maas (de hele serie, behalve het laatste deel, staat op Kobo Plus dus ik hoop veel boeken te kunnen afstrepen!)
Liefs voor Lila van Abbi Glines
Werken doe je maar thuis van Japke-d Bouma (goede titel om op vakantie te lezen, toch? ;))
Het boek van jou en mij van Fionnuala Kearney
Sprong in het diepe van Bella Andre
Dear Jane van Kendall Ryan

Ik hoef me absoluut niet te vervelen met deze fijne boeken. Daarnaast gaan we natuurlijk ook gewoon heel veel bekijken en doen, dus het is maar de vraag hoeveel ik daadwerkelijk kan lezen. O, en ik neem mijn laptop mee! Ik heb een idee voor een manuscript in mijn hoofd die ik graag wil uitwerken, dus ook maar even zien hoeveel daarvan terecht komt, haha!

Welk boek moet ik sowieso lezen tijdens onze reis? En heb je nog tips voor Kobo Plus?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

5 reacties

  1. Tips Kobo Plus:

    Kijk! Jane scoort – Rachel Gibson
    Tweestrijd – Gail McHugh
    Sex & the Single 2 – Thom Arisman

    Fijne vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.