Deze boeken heb ik in Spanje gelezen

Afgelopen donderdag zijn we teruggekomen uit Spanje en we hebben een heerlijke reis gehad. Op vakantie probeer ik natuurlijk altijd te lezen, maar elke trip is het maar weer de vraag hoeveel ik daadwerkelijk lees, haha! De ene trip verslind ik boek na boek, de andere keer lees ik slechts een handvol boeken tijdens drie weken vakantie. Ik had daarom compleet geen verwachtingen van de aantallen die ik zou lezen, maar ik heb de vakantie afgesloten met 11 gelezen boeken! Vandaag vertel ik je welke boeken ik heb gelezen én wat ik ervan vond!

Dromen van Italië van Nicky Pellegrino*
Vlak voordat we op vakantie gingen begon ik in Dromen van Italië, een boek dat ik in het kader van de #fonteinzomerlezen challenge had ontvangen. Heel fijn dat dit boek op Kobo Plus staat, want daarom kon ik verder lezen én hoefde ik niet nog een boek mee te nemen. Ik vond het een fijn verhaal met een paar toffe personages. Wel was het best bijzonder om een verhaal over Italië (waarin de sfeer ook heel goed naar voren komt) te lezen tijdens een reis door Spanje. Mijn recensie lees je snel online!
Waardering: **** 

Val voor jou van Tijan
Twee dagen voordat we op reis gingen viel Val voor jou op de mat. Ik keek enorm naar dit boek uit, dus besloot ik dit boek mee te nemen in de koffer. Maar helaas was dit compleet niet mijn boek. Ik vond het echt een zware tegenvaller en heb zeker de tweede helft met best wel tegenzin gelezen. Mijn recensie verschijnt morgen online, maar helaas raad ik deze niet aan.
Waardering; ** 

Sex/Life van B.B. Easton*
Ik had nog niet eerder van dit boek gehoord, totdat Zomer & Keuning eerder in juni de vertaling aankondigde én het een Netflix serie blijkt te zijn. Extra fijn dat het boek gelijk bij verschijning op Kobo Plus verscheen. Ik moet zeggen dat ik meer van dit boek had verwacht. Er komt nog een mini-review online, aangezien het boek op Kobo Plus staat én ik ben heel nieuwsgierig naar de serie, maar ik vond de hoofdpersoon te egoïstisch om echt goed van dit boek te kunnen genieten.
Waardering: *** 

Voel de verleiding van Elle Kennedy*
Ook het derde deel van de Out of Uniform serie van Elle Kennedy was vlak voor mijn vakantie te lezen met Kobo Plus. Het was een fijn boek voor tussendoor, maar de boeken zijn we allemaal een beetje hetzelfde. Desondanks geen straf voor nog wat meer hitte op vakantie, haha!
Waardering: ***,5

Mevrouw Dalloway van Virginia Woolf
Een paar maanden geleden kocht ik Mevrouw Dalloway omdat ik er goede verhalen over had gehoord, ik de nieuwe versie van Rainbow tof vond én ik meer klassiekers wilde lezen. Ik was er al eerder in begonnen, maar toen kwam ik er niet echt doorheen. Ik besloot ‘m daarom mee te nemen in het vliegtuig, zodat ik geen afleiding zou hebben en ik me compleet in kon onderdompelen. Maar ik snap het echt niet. Ik heb ‘m uiteindelijk uitgelezen omdat ik mezelf een soort van verplichtte, maar verder? Nop, compleet niet mijn ding.
Klassiekers waardeer ik niet, haha. 

Heks & Jager van Shelby Mahurin
Ja, dit was het eerste boek dat ik echt tof vond! Ik had vorig jaar het ebook aangeschaft, maar deze bleef lang ongelezen staan. Nu ik vorige maand ook het vervolg heb aangeschaft, besloot ik het eindelijk te lezen. En man, daar heb ik geen spijt van hoor! Het verhaal is spannend, er zitten een aantal belangrijke onderwerpen in en ik ben een enorme sucker voor enemies to lovers. Ik ga snel proberen om het volgende deel ook te lezen!
Waardering: ****,5 

The Layover van Lacie Waldon
Nog een enemies to lovers en ook nog eentje die zich op een tropisch eiland afspeelt. Hoewel ‘ie fijn was, vond ik ‘m ook weer niet heel bijzonder. Ik vond de chemie tussen de hoofpersonen enorm tof, maar de keuzes die Ava maakt en de snelheid waarbij ze soms bepaalde stappen neemt vond ik niet heel geloofwaardig. Wel een fijne vakantie-read though!
Waardering: ***,5 

The Spanish Love Deception van Elena Armas
Dit boek is mijn ultieme favoriet van de vakantie, want wat een fijnerd! Het boek deed me enorm denken aan Ik niet op jou van Sally Thorne. De chemie en connectie tussen Aaron en Lina, de pure liefde van Aaron, de familie van Lina, alles klopt! Geloof me, deze wil je lezen!
Waardering: ***** 

Hoofd, hart, haggis van Vanessa Gerrits*
Het laatste deel in de fijne serie North Ness Inn is verschenen! Ik las het boek via Kobo Plus en het was weer genieten! Mijn recensie lees je begin augustus online, maar als je de andere delen hebt gelezen dan heb je dit boek ook zeker nodig in je leven!
Waardering: **** 

Het hoogtepunt van Saskia M.N. Oudshoorn*
Vlak voor de vakantie kreeg ik een mailtje over een nieuwe serie van Saskia Oudshoorn. Het hoogtepunt is het eerste deel (en is tevens compleet te lezen in het Linda Meiden Zomerboek). De flaptekst trok mijn aandacht, dus ik besloot het te lezen. Hoewel ik nog niet helemaal overtuigd ben, wil ik de andere delen wel gaan lezen. Mijn mini-recensie lees je snel online!
Waardering: *** 

Niet zonder jou van Wendy Brokers*
Halverwege juni mocht ik een toffe aankondiging doen: Wendy Brokers schreef namelijk een complete trilogie die op 8 juli is verschenen. Ik heb de serie al gelezen tijdens het schrijven (geloof me, wil je lezen), maar ik wil er natuurlijk ook recensies van schrijven. Daarom besloot ik op de laatste vakantiedag het eerste boek te herlezen. Wederom genoten! Op Instagram maak je trouwens kans op een e-book of luisterboek van dit boek!
Waardering: **** 

Welk boek zou jij nog graag willen lezen? En lees jij veel op vakantie?

Liefs,
Marleen

* Deze boeken heb ik gelezen met Kobo Plus. 

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.