Mijn TBR-stapel voor #leesuiteigenkast 2019

Nog een paar dagen en dan zitten we alweer in september. Zoals je wellicht weet is september #leesuiteigenkast maand en daar wil ik dit jaar weer gezellig aan mee doen! Ik heb een behoorlijk hoog aantal ongelezen boeken in mijn kast staan en de maand september is dan altijd een fijn steuntje in de rug. Vandaag deel ik het stapeltje die ik hoop te lezen de komende maand!

Alleen maar lezen uit eigen kast dus. Geen boeken kopen en als het goed is komen er ook niet heel veel nieuwe boeken binnen. Ik heb een mooi stapeltje klaargezet, maar aangezien we vanaf de helft van de maand in Zuid-Afrika zitten hoop ik ook wat mooie boeken van mijn e-reader te lezen. Hier komt mijn lijstje!

Ik wil ook zo’n man van Ellen Berg
Dit boek staat al bijna 1,5 jaar in de kast. Vorig jaar ging ‘ie mee naar Mexico en kwam weer ongelezen in de kast te staan. Nu moet ‘ie echt een keer gelezen worden! Daarnaast staat ‘ie ook op Kobo Plus, dus wie weet lees ik ‘m wel op mijn e-reader!

Dans met mij van Jojo Moyes
Nog zo’n eentje die al heel lang in de kast staat. Ondanks dat ik echt fan ben van Jojo, schrikt bij dit boek de dikte me behoorlijk af. Hij moet maar gewoon mee in de trein, dan wordt ‘ie eindelijk gelezen!

Body Positive Power van Megan Jayne Crabbe
Ik ben al eens in dit boek begonnen, maar toen wist ‘ie me niet zo te trekken. Hopelijk gaat ie beter vallen bij de tweede poging.

Be more pirate van Sam Conniff Allende
Oké, dit boek staat nog niet zo lang in de kast als de andere titels (zo’n drie maandjes), maar ik ben er wel heel erg benieuwd naar. Ik ben niet van plan om deze heel lang stof te laten vangen, dus ik hoop deze in september te lezen!

Inkt van Alice Broadway
Dit boek kocht ik destijds gelijk bij verschijning, maar ik heb ‘m halverwege aan de kant gelegd. Ik hoop ‘m nu wel echt uit te lezen. Heel erg fijn is dat Young & Awesome ook een code in elk boek stopt waarbij je ook gratis het ebook hebt. Zo kan ik ‘m lezen in Zuid-Afrika!

Just f*cking do it van Noor Hibbert
Twee weken geleden kocht ik het ebook van Just f*cking do iten ik ben er zo nieuwsgierig naar! Hoewel ik normaal gesproken niet zoveel non fictie lees in een maand, hoop ik ook deze te lezen.

Verwilderd van Liz Hartevelt
Vorig jaar heb ik zo genoten van het debuut van Liz Hartevelt. Toen haar tweede boek, een vervolg op Ongetemduitkwam, heb ik ‘m gelijk besteld. Ik ben er alleen nog niet aan toegekomen, maar ik hoop ‘m in Zuid-Afrika gelijk te lezen!

Kom je spelen van M.J. Arlidge
Dit boek was een van de boeken van Bookchoice van juni en ik ben er heel benieuwd naar. Na Iene miene mutte en Piep zei de muisweet ik dat Arlidge kan schrijven, dus ik ben heel benieuwd naar deze standalone!

Daarnaast zie ik wel een beetje wat ik ga lezen. Zoveel mogelijk uit eigen kast, maar ik heb ook nog 3 maanden Kobo Plus die ik aan wil zetten, dus wie weet doe ik dat gelijk in Zuid-Afrika wel. Ik wil vooral lezen, waar ik zin in heb en als dat niet iets is uit eigen kast, dan zij dat zo! Ik zal aan het einde van de maand delen in het maandoverzicht hoe #leesuiteigenkast2019 is verlopen en welke boeken ik heb gelezen!

Doe jij mee aan #leesuiteigenkast? En welke boeken zou jij graag willen lezen?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

  1. Wat een fijne lijst! Ik doe dit jaar ook weer mee en mijn TBR verschijnt morgen op m’n blog. Ik heb nog zo veel ongelezen boeken, dat het een lijst van 30 boeken is geworden. Ik hoef ze niet allemaal te lezen, maar 7 of 8 zou leuk zijn 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.