Happy Easter: De leukste pastelkleurige boeken

Hoeveel paaseitjes heb jij dit jaar al gegeten? Ik nog veel te weinig, dus ik hoop dat daar vandaag nog een beetje verandering in komt. Om Pasen niet zomaar voorbij te laten gaan ben ik mijn kast in gedoken en heb ik 10 boeken uitgekozen die – op basis van de rug – heel goed in een rijtje met pastelkleurige boeken passen. Lees je gezellig mee?

Niet zonder jou – Wendy Brokers
Niet zonder jou is het eerste deel in de Eindeloos-serie en een heerlijk deel om de serie mee te beginnen én om dit weekend te lezen. De rug (en ook de cover) is een plaatje, maar het is ook nog eens heerlijke serie om dit lange weekend te lezen. Heb je de paperbacks niet in huis? Niet getreurd, je kunt de serie lezen met Kobo Plus!

Je moest eens weten – Gillian King
Het nieuwe boek van Gillian King past ook heel erg mooi in dit rijtje met pastelkleurige boeken. Daarnaast is het verhaal ook heerlijk, lezen dus!

Zoek de zon op – Jenny Colgan
Ik weet niet of dit boek mijn favoriete deel in de serie is, maar fijn is ‘ie zeker! En de rug past heul erg goed in dit stapeltje, vind je niet? Sowieso is dit een ultiem fijne serie om dit voorjaar te lezen!

Helemaal het einde – Lisette Jonkman
Het is alweer een paar jaar geleden dat ik dit boek heb gelezen, maar de boeken van Lisette Jonkman zijn altijd een goed idee! Een lekker lente-achtig verhaal, enjoy!

Graag gedaan, Noni Blake – Claire Christian
Oeh echt een van mijn favoriete boeken van vorig jaar. Ik heb een girl crush op Noni ontwikkelt (heb ik niet heel snel), dus heel erg fijn dat ik dit boek nog een keertje in het zonnetje kan zetten!

Tegen beter weten in – Charlotte de Monchy
De boeken van Charlotte de Monchy verschijnen altijd in het voorjaar en dat is niet voor niets! Haar boeken zijn perfect voor het voorjaar of de zomer én ze hebben ook nog eens een heerlijke cover (en rug)!

Op slag verliefd – Meghan Quinn
Favoriete boek van de serie, bij afstand. Met humor, de leukste personages en een fijne dosis steamyness is dit gewoon een hartverwarmend verhaal, lezen hoor!

The Spanish Love Deception – Elena Armas
ZO TOF DAT DIT BOEK NAAR HET NEDERLANDS VERTAALD WORDT! BECAUSE IT IS AMAZING! Goed, *zet capslock uit*. Geloof me, dit boek heb je nodig in je leven. En als je alleen Nederlands leest, de vertaling verschijnt in september bij Zomer & Keuning.

Weather Girl – Rachel Lynn Solomon
Ik hoop echt dat een uitgeverij de boeken van Rachel Lynn Solomon gaat oppakken, want deze boeken verdienen een vertaling. Weather Girl is denk ik wel een favoriet hoor!

Rood, wit en koningsblauw – Casey McQuiston
Als laatste dit uberschattige boek! Ik kan me niet voorstellen dat je ‘m nog niet hebt gelezen, maar in het geval je dat inderdaad nog niet hebt gedaan: LEES HET!

Welk boek van dit lijstje zou jij nog graag willen lezen?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.