Meest begeerde miljardair – Annika Martin

Vorig jaar ontdekte ik de auteur Annika Martin. Op Pinterest (waar die app al niet goed voor is) kwam ik The Billionaire’s Wake Up Girl tegen en ik begon gelijk toen ik zag dat dit boek op Kobo Plus stond. Dat boek was echter het tweede deel in een serie van zes boeken en ze zijn allemaal zo ongelofelijk leuk. Extra fijn dat deze heerlijke boeken nu ook in het Nederlands te lezen zijn! Vandaag lees je mijn recensie van het eerste deel.

Op Manhattan gebeuren de raarste dingen, en wat Vicky meemaakt is wel héél vreemd. De oude Bernadette denkt dat Vicky een hondenfluisteraar is en smeekt haar om te vertellen wat haar schattige hondje Smuckers te zeggen heeft. Vicky wil dat niet, maar gaat uiteindelijk overstag als ze ziet dat Smuckers haar hulp kan gebruiken. Dan overlijdt Bernadette. De eigenzinnige dame vertrouwde haar familie niet en heeft daarom haar aandeel in het miljardenbedrijf Locke Worldwide nagelaten aan… Smuckers. Met Vicky aan zijn zijde, want zij kan Smuckers’ gedachten lezen en dus zijn beslissingen doorgeven tijdens bestuursvergaderingen. Vicky aarzelt. Ze wil leven in de luwte en ze wil nooit, nóóit meer gebruikt worden door een veel te rijke en veel te knappe man. Laat Henry Locke, de CEO van Locke Worldwide, nou precies die twee dingen zijn. En tot overmaat van ramp voelt hij zich nog tot haar aangetrokken ook.

Ik had dit boek dus al in het Engels gelezen, maar ik had zin in een hilarisch, fijn boek waar ik niet al te veel bij na hoefde te denken, dus ik dook ook lekker de vertaling in. En die was wederom enorm fijn. Als je op zoek bent naar een hilarisch boek, waar je hardop om kunt lachen, goed gedoseerde spice en personages om stiekem een beetje verliefd op te worden, zoek niet verder, want Annika Martin is your girl!

Ik had een paar klein ergerpuntjes als het gaat om de vertaling, maar dat haalde me niet uit de leesflow gelukkig. Verder heb ik gewoon enorm zitten genieten en kijk ik ook enorm uit naar het vervolg in vertaling (die overigens eind deze maand verschijnt). Want de chemie, de banter tussen de personages, de humor, wie verzint dit allemaal? It is AMAZING!

Ik kan nog heel veel over dit boek gaan schrijven, maar eigenlijk moet je dit boek gewoon lezen. Heel erg blij dat uitgeverij April Books deze serie naar het Nederlands heeft gehaald. Nederlandse romance lezers, je hebt dit boek nodig in je leven.

Een net wat kortere recensie dan normaal, maar ik denk dat ik mijn punt wel gemaakt heb, toch? 😉

Heb jij dit boek al gelezen?

Liefs,
Marleen

Titel: Meest begeerde miljardair ♥ Auteur: Annika Martin ♥ Uitgeverij: April Books
Aantal pagina’s: 250 ♥ ISBN: 9789083219004 ♥ Waardering: ****,5

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.