Verovering – Kristen Callihan

Ik ben dol op NA en vooral dol op de NA van Uitgeverij Volt. Zij hebben onder andere Elle Kennedy naar Nederland gehaald met De Deal en De Fout. Inmiddels staan er nog meer fijne NA’s van deze uitgeverij in de boekhandel en Verovering van Kristen Callihan is een van de nieuwste. Ik had nog nooit van deze auteur gehoord, maar ik was heel erg benieuwd! Vandaag lees je mijn recensie!

De regels:
1. We zoenen niet
2. We blijven niet bij elkaar slapen
3. We vertellen dit aan niemand
4. We worden NIET verliefd

Anna Jones wil maar één ding: met goede cijfers haar diploma halen. Verliefd worden op Drew Baylor, de quarterback van het footballteam, is ze niet van plan. Drew mag dan wel belachelijk sexy en heel charmant zijn, hij staat altijd in de aandacht, en als hij volgend seizoen voor een team in de NFL gaat spelen zal dat alleen maar extremer worden. Dat lijkt Anna helemaal niks, dus meer dan scharrelen met strenge afspraken kan Drew vergeten.

Drew is echter niet van plan om het daarbij te laten. Hij vindt alles leuk aan Anna: ze is slim, mooi en niet op haar mondje gevallen. Als footballspeler heeft hij geleerd om altijd te blijven vechten voor wat hij wil. En hij wil Anna. Dus moet hij een plan bedenken om Anna haar eigen regels te laten breken…

O, mensen, dit boek was nog beter dan ik had verwacht en gehoopt! Verovering is alles wat je van een NA mag verwachten en zelfs nog meer. Het is steamy, romantisch en speels. Maar tegelijkertijd is het ook intens en gaat het een stuk dieper dan een aantal andere titels in het genre. Ja, het boek heeft een hoog aantal sexy scènes, maar die passen wat mij betreft echt perfect in het verhaal. Zoals de flaptekst ook al vertelt, hebben Drew en Anna eerst een puur lichamelijke relatie en daar komt nu eenmaal veel seks bij kijken, toch?

Maar wat ik vooral erg tof vond is de diepere laag van de personages. Ze zijn niet helemaal zonder problemen gekomen waar ze nu zijn, maar ook hun huidige struggles en onzekerheden waren heel erg mooi uitgewerkt. Ik vond het bijvoorbeeld mega herkenbaar dat Anna gewoon niet weet wat ze wil. Ze is tevreden met wie ze is en hoe ze er uitziet en vind dat ze het niet slecht doet, maar ze heeft gewoon geen idee waar ze met haar toekomst heen moet. Hetzelfde geldt voor Drew. Hoewel hij een stuk beter weet wat ‘ie wil, heeft hij ook zijn onzekerheden. En dat vond ik echt heel erg mooi op papier staan.

Maar het mooiste gedeelte? De reden dat dit boek de volle vijf sterren krijgt? De intense en allesomvattende relatie tussen Drew en Anna. En of dit nu in het begin puur seksueel is en langzaam maar zeker steeds meer wordt, het is intens en kan je niet anders dan overspoelen en compleet meetrekken. De ontwikkeling en de aantrekkingskracht tussen hen beiden is zo zo mooi. Geweldig dat een auteur dit met woorden voor elkaar weet te krijgen.

Yes, Verovering heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Wat een fantastisch verhaal! Ik kan nu al niet wachten om andere boeken van deze auteur (*kijkt smekend naar Uitgeverij Volt*). In ieder geval, wat een must read!

Lees jij graag New Adults?

Liefs,
Marleen

Titel: Verovering ♥ Auteur: Kristen Callihan ♥ Uitgeverij: Volt
Aantal pagina’s: 414 ♥ ISBN: 9789021415949 ♥ Waardering: *****

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.