Lezend de wereld rond – update #4

De vorige update is alweer een paar weken geleden en aangezien ik op dit moment in een bizar fijne leesflow zit, kon een nieuwe update natuurlijk niet uitblijven. Op dit moment zitten we in Bali en we doen niet veel meer dan relaxen, slapen, eten en lezen. De gelezen boeken zijn t/m 7 juli, de laatste boeken die ik lees op reis lees je in het laatste overzichtje aan het einde van de maand, als we weer thuis zijn :(. Lees je mee?

De roep van het hart – Kiera Cass
In het laatste deel van de reis heb ik geprobeerd om een aantal boeken uit eigen kast te lezen (via Kobo Plus) en dat is (tot nu toe) echt heel erg goed gelukt. Ik probeer een boek uit eigen kast af te wisselen met een ander boek dat ik nog graag wil lezen. De roep van het hart was een van de eerste en helaas viel die een beetje tegen. Misschien ben ik de boeken van Kiera Cass ontgroeid, maar het was voor mij te ongeloofwaardig. Mijn recensie verschijnt binnenkort online!
Waardering: **,5 

The Hat Trick – Madi Danielle
Ik heb op reis behoorlijk wat reverse harem/why choose boeken gelezen en deze was niet enorm bijzonder. Leuk, maar ik vond niet alle personage heel geweldig en sommige ontwikkelingen voelden te geforceerd. Wel veel spice, haha.
Waardering: **** 

Meester Leonie – Leonie van der Grinten
Deze was tof! Mijn recensie staat inmiddels al online, maar wat een geweldig boek. Het is de auteur echt gelukt om op een heel laagdrempelige manier het strafrecht dichterbij de samenleving te brengen. Echt, lees deze!
Waardering: ****,5 

The Simple Wild – K.A. Tucker
Dit boek stond al een hele tijd op mijn TBR, maar ik was er nooit aan toegekomen. Nu kon ik het via werk lezen en daar heb ik absoluut geen spijt van! Een heel mooi, emotioneel verhaal dat zich afspeelt op een plek waar je niet zo snel (fictief) heen gaat. Dikke aanrader!
Waardering: **** 

Hoe vermoord ik mijn familie? – Bella Mackie
Vorig jaar had ik dit boek gekocht in het Engels, maar om een of andere reden belandde het boek grotendeels ongelezen in de kast. Toen de Nederlandse vertaling op Kobo Plus kwam besloot ik ‘m daarom (deels in het kader van #leesuiteigenkast) in het Nederlands te lezen. En deze was tof! Mijn recensie verschijnt binnenkort online, maar geloof me, wil je lezen!
Waardering: **** 

Prickly romance – Nia Arthurs
Dit boek kwam ik een tijdje geleden tegen op Kindle Unlimited (en oké, ook op TikTok) en dus besloot ik het een random kans te geven. En hij was tof! Erg leuk dat er verschillende culturen (Japans met het Amerikaanse) op een laagdrempelige manier gemixt worden.
Waardering: ***,5 

All the feels – Olivia Dade 
Nog eentje die ik in het Engels in de kast heb staan, maar in het Nederlands uiteindelijk via Kobo Plus heb gelezen, haha. Ik heb hier echt enorm van genoten. Ik hou van het feit dat de auteur niet het standaard mooie, dunne meisje als hoofdpersoon heeft gekozen. Een heerlijk vervolg op Spoiler Alert en ik ben blij dat ik m eindelijk heb gelezen. En fijn dus, de Nederlandse vertaling verscheen bij Zomer & Keuning en is te lezen met Kobo Plus!
Waardering: **** 

Eindelijk mezelf – Matt Cain 
Vorig jaar las ik Het geheime leven van Albert Entwistle, het debuut van Matt Cain en dat smaakte zeker naar meer. Heel fijn dat ik het nieuwe boek als e-book mocht ontvangen van Uitgeverij de Fontein. Mijn recensie lees je binnenkort (ik loop een beetje achter met recensies), maar wat een fijnerd weer!
Waardering: **** 

It starts with us – Colleen Hoover  
Eh, ook deze staat in het Engels in het kast, maar las ik in het Nederlands. Ik heb een beetje mixed feelings over deze. Aan de ene kant was ‘ie echt fijn en ik vond het lieve verhaal van Atlas en Lily heel leuk om te lezen. Aan de andere kant had ik dit boek echt met liefde kunnen missen. Het is absoluut een boek dat op verzoek is geschreven en dat was dus niet nodig geweest.
Waardering: ***,5 

Forever Your Rogue – Erin Langston 
Een tijdje geleden vroeg ik jullie tips op Instagram en ik kreeg o.a. de tip van Forever Your Rogue van Erin Langston. En wauw, dit boek heeft me echt omver geblazen. Het is een steamy regency drama en het zit zo goed in elkaar! Ik ben helemaal verslaafd geworden aan het verhaal van Nate en Cora. Dikke tip, zeker als je fan bent van Bridgerton!
Waardering: ***** 

Gevalletje borderline – Kathelijne Hulshof 
Gevalletje #leesuiteigenkast, haha! Ik heb meerdere boeken uit de Hoofdzaken-serie van Blossom Books gelezen, maar deze vond ik toch wel het indrukwekkendst. Ik vond het heel heftig om te lezen hoe je hoofd je eigen vijand kan zijn. Echt een enorme aanrader als je meer wilt weten over Borderline en hoe het is om hier mee te leven.
Waardering: **** 

Edwards keuze – Marijke Vos 
Ik ben best een eigenwijs persoon. Als een boek door iedereen de hemel in wordt geprezen blijf ik er over het algemeen ver uit de buurt. Zo heb ik alleen maar lyrische verhalen over de Ridgewood-Hall serie van Marijke Vos gelezen. En dan ben ik toch een beetje huiverig. Maar gelukkig won mijn nieuwsgierigheid het en wauw, iedereen heeft gelijk. Het eerste deel was fantastisch. Zo knap hoe het de auteur is gelukt om het heden en verleden door elkaar te fietsen én hoe alles op zijn plek valt, zonder dat het geforceerd overkomt. Loved it! Ik heb besloten om bij thuiskomst de trilogie op papier te kopen, want deze wil ik gewoon in de kast hebben staan!
Waardering: ***** 

Anders, beter – Lisa van Campenhout 
Laatste in dit rijtje, want anders wordt het overzicht te lang, haha! Nog een gevalletje #leesuiteigenkast. Ik weet nog niet zo goed wat ik van deze moet vinden. Aan de ene kant vond ik ‘m vermakelijk en hij was moeilijk weg te leggen, maar ik werd een beetje teleurgesteld door het einde. Haar eerste boek vond ik wel beter!
Waardering: *** 

Welk boek van dit rijtje heb jij al gelezen? En wat vond je ervan?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.