De fout – Elle Kennedy

Een van mijn favoriete boeken van 2018 was De deal van Elle Kennedy. Dit boek is zo fijn, ik ben tot nu toe niemand tegengekomen die dit boek niet fantastisch vond. Ik las het boek toen met lieve Janneke als buddyread voor Hebban en we konden natuurlijk niet anders dan het vervolg, De fout ook samen lezen. En mocht je stiekem al hebben gespiekt naar mijn waardering weet je dat dit boek ook absoluut in de smaak viel, haha! Lees snel verder voor mijn recensie!

John Logan lijkt het perfecte leven te hebben: hij is een van de sterren van het succesvolle ijshockeyteam, haalt goede cijfers en over aandacht van vrouwen hoeft hij zeker niet te klagen. Met zijn goeie looks en vrolijke persoonlijkheid pakt hij iedereen in. Op een avond klopt hij in een studentenflat aan, op zoek naar het feestje van Danny. Maar Danny blijkt daar helemaal niet te wonen. Wie er wel woont is Grace, een mooi meisje dat psychologie studeert.

Ze raken aan de praat en uiteindelijk belanden ze samen op de bank om een film te kijken. Ze hebben een ontzettend leuke avond, maar Logan denkt alleen dat hij beter bij Grace uit de buurt kan blijven, omdat hij gevoelens heeft voor iemand anders. Dit vertelt hij haar op het slechtste moment ooit. Wanneer hij zich realiseert dat hij een grote fout heeft gemaakt omdat hij gek is op Grace, is het al te laat. Ze wil hem zijn fout niet vergeven. Of kan hij haar toch overhalen?

Een van de grootste pluspunten aan de schrijfstijl van Elle Kennedy is hoe vlot en speels het allemaal is. Het lijkt alsof de personages direct tegen je praten en ze je meenemen in hun leven. Het is ook ontzettend fijn dat de perspectieven steeds worden afgewisseld waardoor je zowel Logan als Grace echt goed leert kennen. Beide hebben hun eigen sterke en zwakke punten en die worden door de perspectiefwisseling goed naar voren gebracht. Hoewel het plot wellicht wederom niet bijster origineel is, weet Elle Kennedy er wel weer een originele twist aan te geven door de personages echt heel erg levensecht te maken.

Het is officieel: ik heb een jongen leren kennen die kan knipogen zonder dat het stom staat.

In De deal was de chemie tussen Garrett en Hannah echt een enorm pluspunt en met De fout heeft mevrouw Kennedy laten zien dat ze dat wederom heel erg goed kan. Want hoe heerlijk is Logan bij Grace? Hij laat zijn stoere masker compleet bij haar vallen en dan is hij heerlijk onhandig en lief en schattig. Ik dacht dat mijn crush op Garrett niet overtroffen kon worden, maar volgens mij is het Logan gelukt. Bij De fout is er geen sprake van de haat-liefde relatie, maar alsnog zit de chemie tussen Logan en Grace er wel degelijk. Het is bijna moeilijk om op papier te krijgen hoe sterk het op papier staat. Eigenlijk moet je het gewoon zelf lezen. 😉

Mijn hemel, als hij van nature zo ruikt, dan moeten ze dit kruidige luchtje in een flesje stoppen, er een label met ORGASME op plakken en het overal in de schappen leggen.

Hoewel dit boek een absolute NA is, vallen de steamy scenes echt reuze mee. Ja, ze zijn zeker aanwezig, maar ze zijn stijlvol en echt perfect in geproportioneerd. Daarnaast zorgen deze scènes ervoor dat de sfeer heel erg ontwapenend wordt. Logan heeft heel erg veel ervaring, maar bij Grace is hij helemaal geen player meer en dat was echt een feestje om te lezen. Tel daarbij op dat de humor ook op die momenten goed aanwezig is en je hebt mij gewoon. Yes, ik zal het nog maar een keer zeggen, maar ik ben fan en wil meer!

De fout is net zo leuk als De deal en ik ben zo blij dat uitgeverij Volt deze serie naar Nederland haalt (dankje, dankje, dankje!). Ik kan vanzelfsprekend niet meer wachten op de volgende delen en ga deze twee boeken heel snel herlezen. Yes, echt een must read waarvoor je nu (ja, echt NU!) naar de (web)winkels moet rennen! Je mag me later bedanken.

Heb jij al eens een boek van Elle Kennedy gelezen?

Liefs,
Marleen

Titel: De fout ♥ Auteur: Elle Kennedy ♥ Uitgeverij: Volt
Aantal pagina’s: 330 ♥ ISBN: 9789021409436 ♥ Waardering: *****
Ik heb dit boek mogen ontvangen voor een artikel op Hebban. 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.