Boekenbuit juli 2022

Mijn boekenbuit van juli is best netjes, al zeg ik het zelf. In totaal heb ik 8 boeken toegevoegd, waarvan drie boeken in het Engels en drie recensie-exemplaren. Ik vertel je er in dit artikel alles over. Lees je mee?

Begin juli lagen twee boeken van Boekerij op de mat en ook nog twee heerlijke historische romans. Ik kon niet wachten om in Lady Kitty’s fortuinlijke zoektocht en Haar rots in de branding te beginnen en ze hebben allebei heel kort liggen wachten. Allebei dikke aanraders.

Augustus sloot ik af met De queeste van Adrian Montague, het derde en laatste deel in de serie over de Montague familie. Ik heb de eerste twee boeken met heel veel plezier gelezen, dus hier ben ik heel erg benieuwd naar. Mijn recensie lees je snel online.

Ik had ook zin om wat Engelse boeken te kopen. Omdat ik mezelf zielig vond toen ik ziek was kocht ik Every Summer After van Carley Fortune. Dit boek is een van mijn favorieten geworden van dit jaar, absolute zomer must read! Daarnaast bestelde ik Terms & Conditions, waarvan ik het ebook eerder dit jaar al las en One True Loves, een boek van Taylor Jenkins Reid waar ik enorm benieuwd naar ben.

Van Susan kreeg ik Nooit meer hetzelfde, haar debuut op papier (LEES DIT BOEK). Ik heb het boek afgelopen december al mogen lezen en mijn quote staat op de flaptekst! Zo tof!

Tijdens een dagje Leidschendam met mama kreeg ik van mama Liefdeloos van Alice Oseman, ook van dit boek komt de recensie snel online, want ik lees ‘m nu!

Ik ben best trots op mezelf, want 5 van de 8 boeken heb ik al gelezen en de andere 3 hoop ik allemaal in augustus te lezen.

Welke boeken heb jij toegevoegd in juli?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.