Mijn TBR-stapeltje voor mei (+ Kobo Plus TBR)

Hoewel mei alweer een paar dagen oud is, vind ik het toch leuk om mijn TBR voor mei met je te delen. Ik zit in een fijne leesflow, heb veel te veel boeken om uit te kiezen (#luxeprobleem) en heb aan het begin van de maand weer een fijn stapeltje klaar gelegd. Daarnaast deel ik onder aan dit artikel mijn (hele lange) lijstje met boeken die ik nog met Kobo Plus wil lezen! Lees je mee?

Aangezien de bibliotheken in Deventer nog gesloten zijn heb ik nog steeds een stapeltje thuis. Tot mijn schaamte heb ik een aantal nog steeds niet gelezen, maar daar wil ik deze maand wel verandering in brengen. Op mijn TBR van de bibliotheek liggen Birthday van Meredith Russo en Er was een iets anders van Danielle Teller.

Samen met Janneke doen we opnieuw een poging om Iets ouds en iets blauws te lezen en dat is in ieder geval één boek uit eigen kast die ik wil lezen deze maand. Daarnaast wil ik er graag nog eentje afstrepen, maar ik moet nog even kijken welke dat gaat worden. Misschien Showstealer van Hayler Barker of Focus aan/uit van Mark Tigchelaar? We zullen het zien!

Hoewel De wrede prins en The burning shadow ook alweer een tijdje ongelezen op mij liggen te wachten zie ik die op de een of andere manier niet echt als boeken in het kader van #leesuiteigenkast, heel raar, ik weet het. Die boeken liggen in ieder geval ook op mijn stapeltje!

En daarnaast heb ik nog steeds Kobo Plus en mijn lijstje wordt met de dag weer langer, oeps! Ik hoop in mei in ieder geval Het vuur in mij, Japan in kleine stukjes en Sorry dat ik te laat ben, maar ik wilde niet komen te lezen, maar meer is natuurlijk altijd welkom! Hieronder deel ik mijn hele lange lijst met boeken die ik nog via Kobo Plus wil lezen, misschien heb je er iets aan!

♥ Japan in kleine stukjes van Paulien Cornelisse
♥ Schijnbewegingen van Floortje Zwigtman
♥ 15 ¾ van Dave Goldstein
♥ De patiënt van Sebastian Fitzek
♥ De ware van John Marrs
♥ Het vuur in mij van Erin Stewart
♥ Sorry dat ik te laat ben, maar ik wilde niet komen van Jessica Pan
♥ Take a break van Sara van Geloven
♥ Vangie Vale and the murderd macaron van R.L. Syme (to be honest, alleen om de grappige titel)
♥ Famous van Amy Jones
♥ Orphan X van Gregg Hurwitz
♥ Verkeerd van LP Lovell
♥ Onweerstaanbaar van Vi Keeland & Penelope Ward (ik heb de Engelse al gelezen, maar wil heel graag de vertaling ook nog een keer lezen)
♥ Blijf bij mij van Emma Anna
♥ Date met de dood van Charlaine Harris
♥ Onafwendbaar van Natasha Madison
♥ De yogaclub van Emma Wolf
♥ Trance van Adam Southward
♥ Muidhond van Inge Schilperoord
♥ One year home + Five years gone van Marie Force
♥ Ik was advocaat, nu ben ik mezelf van Judith Noordzij

Uiteraard verschijnen er overzichtjes met mini-recensies online als ik een paar Kobo Plus boeken heb gelezen!

Naar welk boek kijk jij uit en welk boek wil jij graag in mei lezen?

Liefs,
Marleen

PS. Wil je ook Kobo Plus? Je kunt deze dienst één maand gratis uit proberen. Als je via deze link Kobo Plus activeert maak je bovendien kans op één jaar gratis Kobo Plus lezen! 

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Ik wist niet dat Het vuur in mij ook op Kobo Plus stond! Snel maar weer een maandje proberen dan, want mijn lijstje met titels is al weer aardig gegroeid. Ken je de boeken van Talia Hibbert trouwens? Ik denk dat die echt iets voor jou zijn! (sorry voor het langer maken van je TBR haha!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.