Boekenbuit april 2020

April was fijn met nieuwe boeken! Niet al te veel (wat dat betreft gaat 2020 echt lekker), maar wel een aantal hele toffe boeken! Van de meeste boeken staan de recensies zelfs al online! Kijk je gezellig mee met de boekenbuit van april?

Zoals we gewend zijn beginnen we met de recensie-exemplaren! Ik ontving ik Een vorstelijk aanbod van Julia Quinn. In maart ontving ik al een digitaal exemplaar, want door de coronacrisis duurde het fysieke exemplaar iets langer. In april viel het boek echt wel op de mat en hij staat zo mooi bij de rest van de serie! Ik kan niet wachten op de overige delen, zo mega fijne serie! Love it!

Van uitgeverij Moon ontving ik Anna K., een behoorlijk dikkerdje. Inmiddels is de recensie online verschenen! Zoals je daarin kon lezen was ik niet heel erg fijn, maar bij heel veel anderen is ‘ie wel in de smaak gevallen dus misschien is dit boek ook wel iets voor jou!

Van Uitgeverij Zomer & Keuning ontving ik een exemplaar van Raak me. Niet. Van dat boek is de recensie al online verschenen, maar ik mocht een leesexemplaar ontvangen en nu kreeg ik ook het echte boek! Hij staat al te shinen in de kast!

Ik kocht zelf 99 procent van mij van Sally Thorne, want dit boek had ik gepreorderd. Zo’n fantastisch verhaal, mijn 3e5-sterren boek van dit jaar!

Van lieve Janneke ontving ik Pride & Prejudice & Mistletoe, een niet zo toepasselijk boek maar wel een hele leuke verrassing! Ik heb nog even getwijfeld of ik ‘m niet gewoon nu zou lezen, maar ik heb besloten ‘m te bewaren voor kerst!

Ik hou echt van mijn bescheiden boekenbuit. Ik heb (afgezien van het kerstboek) alle boeken al gelezen, dus geen groeiende TBR! Yay!

Welke nieuwe boeken heb jij toegevoegd aan je boekenkast in april?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Ik kreeg De Bromance Boekenclub en Nu of Nooit toegestuurd, en verder kocht ik nog 99 procent van mij en Tegen beter weten in. Ook kocht ik nog de The Happy Ever After Playlist. Normaal koop ik eigenlijk geen boeken, maar nu wilde ik toch de lokale boekhandel een beetje helpen. Van deze 5 boeken, moet ik er nog 2 lezen, dus ook mijn TBR wordt gelukkig niet heel veel groter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.