Mijn verlanglijstje voor de boekenmarkt (die niet doorgaat)

Eigenlijk zou aanstaande zondag de Deventer boekenmarkt zijn. Dit jaar is het tweede jaar op rij dat het niet doorgaat en daar baal ik echt enorm van. De Deventer Boekenmarkt is echt een van mijn favoriete dagen van het jaar, dus je snapt dat ik een klein beetje huilde toen bekend werd gemaakt dat het dit jaar weer niet door zou gaan. Ik negeer dat – niet zo kleine – detail eventjes, en deel alsnog mijn verlanglijstje haha..

Ik plan qua blogplanning altijd een beetje vooruit. Eerder dit jaar werd aangekondigd dat de boekenmarkt wel door zou gaan, dus ik was al een blij ei. Ik was dus al langzaam begonnen met een lijstje. Toen begin juni bekend werd gemaakt dat het toch niet zou doorgaan ben ik marktplaats en andere verkoopsites afgegaan om op zoek te gaan naar de boeken die ik anders op de boekenmarkt had willen zoeken. Ik noem hieronder dus ook een aantal boeken die ik inmiddels al via marktplaats hebt gekocht, haha!

Liever verliefd – Sophie Kinsella
Dit boek heb ik vlak voor onze vakantie op Marktplaats gevonden. Samen met het nieuwe boek hieronder van Jill Mansell kon ik die voor een leuke prijs van een verkoper overnemen. Dit soort boeken – populaire fictie – is altijd wel op de boekenmarkt te vinden, zelfs als ze nog niet zo oud zijn.

Tot aan de zon en terug – Jill Mansell
Voor dit boek geldt hetzelfde als voor het nieuwe boek van Kinsella. Ik heb zelfs de limited edition met de roze pagina’s. Ik heb ‘m overigens nog niet gelezen, maar dat hoop ik in augustus te doen.

Zoek de zon op – Jenny Colgan
Dit boek heb ik vorige week gelezen van de bibliotheek, maar ik zou het leuk vinden om dit boek ook in de kast te hebben. Nu ben ik vooral Marktplaats aan het afspeuren, dus wie weet vind ik ‘m op die manier. En anders misschien volgend jaar!

Boeken van M.J. Arlidge
Het is altijd vaste prik dat ik op de boekenmarkt op zoek ga naar boeken van M.J. Arlidge. Ik zou het leuk vinden om de complete Helen Grace in mijn kast te hebben staan. Op dit moment heb ik de eerste 5 boeken (vraag niet of ik ze allemaal heb gelezen) al staan, dus ik heb nog wel wat te verzamelen.

Meisje vrouw anders – Bernardine Evaristo
Ik ben heel benieuwd naar dit boek en ik gok dat dit ook nog wel een titel is die ik in de kast zou willen hebben. Ik hoop dat ik ‘m binnenkort ergens op de kop kan tikken!

Het geheim – Elle Kennedy
Ik heb de Briar U serie al in het Engels gelezen, maar ik vind de covers van Volt leuk dus die will ik ook in het Nederlands in de kast. Ik heb het eerste en derde deel al, maar nu mis ik nog het tweede deel (en inmiddels is het vierde deel ook al verschenen).

De erfenis – Jennifer Lynn Barnes
Ik vind het altijd heerlijk om bij de kraam van Blossom Books te neuzen en ik ga daar ook zelden met lege handen weg. Ik zou specifiek kijken naar De erfeniswant daar heb ik goede verhalen over gehoord. Ook zou ik uitkijken naar de Wereld klassiekers!

De L van liefde – Kate Clayborn
Eerder dit jaar werd ik compleet verrast door dit ongelofelijk schattige boek. Ik las het boek via Kobo Plus, maar het is echt een favoriet romance boek geworden. Via Vinted kon ik dit boek voor echt heel weinig overnemen, dus happy me!

Non fictie boeken
Ook kijk ik altijd uit naar non-fictie boeken. Ik heb niet specifiek een lijstje (dus dat is onhandig met Marktplaats haha), maar ik heb de afgelopen jaren elke keer wel een paar non fictie boeken meegenomen.

Als jij naar een boekenmarkt zou kunnen gaan, welk boek zou jij dan graag willen kopen (als ze die hebben natuurlijk)?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Ik mis van een paar series nog wat boeken, dus daar zou ik dan zeker naar kijken. 🙂 Ik heb het dan o.a over Zomer in het Duincafé (deel twee en drie staan wel in mijn kast), Feel Again en Op gevoel van Lisette.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.