Feel again – Mona Kasten

Halverwege oktober verscheen het derde deel in de Again-serie van Mona Kasten. Zoals je in mijn recensie van de eerste delen kon lezen vond ik Begin again leuk, maar niet denderend, maar Trust again overtrof mijn verwachtingen. Kun je voorstellen welke verwachtingen ik had voor het derde deel. Vandaag lees je of die verwachtingen zijn waargemaakt en wat ik ervan vond! Lees je gezellig mee?

Sawyer Dixon is jong, stoer – en een buitenstaander. Sinds de dood van haar ouders heeft ze voor niemand meer haar hart opengesteld. Dat verandert als ze Isaac Grant ontmoet. Met zijn nerdbril en vreemde kleding is hij eigenlijk precies het tegenovergestelde van het type waar Sawyer voor valt. Wanneer Isaac, die klaar is met het singlebestaan, haar om hulp vraagt, sluiten de twee een deal: Sawyer verandert Isaac in een bad boy en mag zijn ontwikkeling vastleggen als fotoproject voor haar studie. Maar Sawyer had niet verwacht dat Isaac en zij zulke intense gevoelens voor elkaar zouden krijgen.

En yes, dit boek was echt nog leuker dan verwacht en gehoopt! Ik heb enorm genoten en vond het stiekem heel jammer dat ‘ie uit was. Wat ik erg tof vind aan deze serie dat het heel mooi verder gaat in het straatje van de andere delen en het lijkt op veel vlakken op elkaar, maar tegelijkertijd is dit deel ook weer heel eigen en is de auteur een andere weg ingeslagen met de personages en de achtergrond van deze personages. Vooral Isaac en Sawyer zorgden voor een heerlijke originele twist in een toch vrij bekend genre.

Want, o my, mensen, wat zijn Isaac en Sawyer leuk! Ik ben echt enorm verliefd geworden op Isaac en ik denk dat hij echt een van mijn favo book boyfriends is geworden van het afgelopen jaar! Hij is lief, gevoelig en hot! Ook niet zo standaard als gemiddelde lovers in een new adult en dat vond ik ook tof. Zet daarnaast een stoere, harde tante als Sawyer en je hebt chemie tot de max! Alles klopte tussen die twee en dat maakte het lezen zo fijn. Ik kon eigenlijk niet stoppen met lezen (terwijl ik daarnaast ook nog een ander enorm tof boek aan het lezen was), dus dat zegt genoeg toch?

Dit is het eerste boek in de serie waar ik echt overspoeld werd door de emoties. All the feels tot de max, zullen we maar zeggen. Ik heb op het einde zelfs moeten huilen en dat krijgen de meeste NA’s niet meer voor elkaar de laatste tijd. Mijn hart brak echt een klein beetje voor Sawyer. Haar gevoelens en achtergrondverhaal zijn enorm goed uitgewerkt, zodat het bijna onmogelijk is om niet van haar te houden.

Zoals je kunt lezen ben ik fan van dit boek! Feel again is tot nu toe mijn favoriet in de serie en tegelijk zorgt dat natuurlijk voor hoge verwachtingen voor de laatste twee delen. Ik voelde alle emoties, ben verliefd geworden op Isaac (en oké, vooruit, ook op Sawyer) en vond het jammer dat het boek uit was. Lezen die hap, dus!

Heb jij Feel again al op je TBR staan?

Liefs,
Marleen

Titel: Feel again ♥ Auteur: Mona Kasten ♥ Uitgeverij: Boekerij
Aantal pagina’s: 379 ♥ ISBN: 9789022587256 ♥ Waardering: ****,5
Ik heb dit boek ontvangen als recensie-exemplaar, dankjewel Boekerij!

Lees hier mijn recensie van de andere boeken in deze serie:
Begin again (Again #1)
Trust again (Again #2)

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.