Ondenkbaar (Stouter #1) – Christina Lauren

Ik ben dol op het herlezen van mijn favoriete boeken. Een aantal boeken heb ik al een handvol keren gelezen en ik kan ze er gerust nog een paar keer bij pakken. Ik vind het ook belangrijk dat ik niet alleen maar nieuwe boeken recenseer, maar ook af en toe wat minder recente boeken bespreek. Een tijdje geleden ontdekte ik dat een vierde deel in de Stouter-reeks van Christina Lauren zou verschijnen, dus een perfect moment om de eerste drie boeken te herlezen (en te recenseren!). Vandaag lees je wat ik van deel 1 vind. 

Chloe Mills is slim, hardwerkend en bijna in het bezit van een MBA. Eigenlijk heeft ze maar een probleem: haar baas Bennett Ryan. Hij is veeleisend, onbeschoft, zelfs onaardig – en hij is totaal onweerstaanbaar. Bennett weet niet wat hem overkomt. Zijn nieuwe assistente is bloedmooi, onschuldig uitdagend – en totaal frustrerend. En hoewel hij op het werk altijd zijn zin krijgt, is waar hij nu zijn zinnen op heeft gezet compleet ondenkbaar. Hoe ver zullen Chloe en Bennett deze schandalig stoute kantoorverhouding laten gaan? En hoeveel zijn ze bereid op te geven om bij elkaar te zijn?

Ik hou van deze serie ♥ Ik vind alle boeken in de serie leuk, maar het eerste deel is echt mijn favoriet. De aantrekkingskracht tussen Chloe en Bennett is ontzettend tof en helemaal fantastisch, ze zijn ook hele leuke personages die je echt als je beste vrienden zou willen hebben en de seksuele spanning die door het hele boek loopt is echt heel mooi uitgewerkt. Nou, dat was mijn recensie. Tot zondag! 😉

Vlak voordat ik dit boek (heel wat jaartjes geleden alweer) verscheen las ik de eerste hoofdstukken online. Ik was direct hooked en moest en zou dat boek lezen. Sindsdien lees ik nooit meer hoofdstukken vooraf, want wat duurde het lang voordat ik daadwerkelijk het boek kon lezen! Nu ik het boek vorige week weer oppakte zat ik gelijk vanaf de eerste pagina’s in het verhaal. De seksuele spanning is gelijk aanwezig en het eerste hoofdstuk staat al bomvol van de heerlijke steamy scènes. I loved it! 

De perspectieven worden elk hoofdstuk afgewisseld en dat is echt een groot pluspunt aan het boek. Je leest het verhaal van beide kanten en ik ben dol op de momenten dat je meekijkt vanuit het oogpunt van Bennett. Hij is echt een ‘lekkere klootzak’ en ik wilde hem hebben. Op op mijn nachtkastje te zetten en naar hem te kijken, want o wat is hij knap. Maar hij is ook aardig en grappig en man, wat ben ik verliefd.

Wat ook echt heel erg leuk is om te lezen in de haat die Chloe en Bennett voor elkaar voelen. Je ziet natuurlijk al van verre aankomen hoe het afloopt, maar de weg ernaartoe is een feestje om te lezen. Ik heb regelmatig lachend op de bank gezeten om de rake opmerkingen die ze naar elkaar toegooien. Ik ben zo blij dat ik nog twee boeken heb liggen die ik binnenkort kan herlezen en natuurlijk het vierde deel dat in april verschijnt. En ik wist dat dus niet. Ik wist helemaal niet dat er een vierde deel was geschreven! Yes, nog een boek van de fantastische Christina Lauren! Om lekker in de stemming te komen (oké, dat ben ik altijd wel voor deze boeken) lees ik nu elke maand een deel van de serie zodat ik in april lekker in het vervolg kan duiken!

Kende jij de serie al?

Liefs,
Marleen

Titel: Stouter: Ondenkbaar ♥ Auteur: Christina Lauren ♥ Uitgeverij: Xander
Aantal pagina’s: 268 ♥ ISBN: 9789401602273 ♥ Waardering: *****

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.