Boekenbuit oktober 2020

O my, oktober was fantastisch met prachtige, nieuwe boeken! Ik ben enorm verwend met prachtige recensie-exemplaren en een aantal recensies staan zelfs al online! Lees snel verder, want ik vertel je vandaag alles over de nieuwe boeken van oktober!

In oktober kreeg ik echt een prachtige stapel recensie-exemplaren binnen. Het begon met Beter op reis van Joost en Viora van Be More Unicorn en Twaalf dagen voor kerst van Jenny Bayliss. Van die eerste is de recensie al online verschenen en van het heerlijke kerstboek verschijnt de recensie volgende week online!

Als verrassing kreeg ik van HarperCollins een prachtig pakketje van Zelfs als we zwijgen, het nieuwste boek van Marijke Nijkamp. De recensie staat al online. Zoals je kunt lezen was het niet mijn boek, maar ik ben wel van mening dat dit boek heel goed is als je hier van houdt!

Ook kreeg ik van Uitgeverij de Fontein het nieuwste boek van Jojo Moyes als verrassing! Drie vrouwen is het debuut van Moyes in een nieuw jasje. Het boek had eerst de titel Paradijs op aarde en dat boek staat ook al in de kast! De recensie lees je vrijdag online.

Van Boekerij mocht ik het nieuwste boek van Anna Todd (de auteur van After) ontvangen, de recensie staat al online! Een paar dagen later mocht ik van Boekerij ook het nieuwste boek van Mona Kasten ontvangen, Feel Again, het derde deel in de Again serie! Mijn recensie is afgelopen maandag online verschenen!

En yes, er is een nieuw boek van Erin Watt, want de vertaling van When it’s real is bij Uitgeverij de Fontein verschenen! Mijn recensie verschijnt over ca 2 weken online!

En mensen, van Best of YA mocht ik Tussen de beesten en rozen ontvangen en wauw, wat een prachtig boek! Ik heb het boek echt een paar minuten geaaid toen ‘ie was binnengekomen haha! Mijn recensie verschijnt binnenkort online!

Eerder deze maand ontving ik het manuscript van The Brightest Night en eind oktober lag het boek op de mat. Mijn recensie verschijnt volgende week als onderdeel van blogtour online! Stay tuned!

Heb je de foto op Instagram voorbij zien komen met het kraagje en de hashtag #ikbentoegelaten? Die foto stond in het teken van een hele toffe Instagramactie rondom het nieuwe boek van Astrid Boonstoppel: De academie. Toen het boek verscheen mocht ik ook een exemplaar ontvangen!

Als laatste lag nog het nieuwste en vijfde deel in de Fusion serie in de bus! De recensie komt uiteraard snel online!

Zelf kocht ik bij Paagman in Den Haag American Royals. Dat boek stond al maanden op mijn TBR en ik heb even getwijfeld of ik de Engelse zou gaan lezen, maar toen maakte de Fontein bekend dat zij het boek gingen vertalen, dus wachtte ik (redelijk ongeduldig) op de Nederlandse versie.Ik begon gelijk en mijn recensie lees je snel online!

Door Marieke van Marieke’s Books werd ik getipt voor Blackwell’s. Dit is een website waar je Engelse boeken kunt bestellen (een soort bookdepository), maar dan steun je de Engelse boekwinkels. Ik bestelde daar het nieuwste boek van Christina Lauren en ik heb nu al zin om om in dit kerstboek te beginnen!

Eerder dit jaar las ik De bromance boekenclub via de bibliotheek en het boek stond sindsdien op mijn wishlist. Ik vond ‘m namelijk zo leuk dat ik ‘m ook graag in de boekenkast wilde. Ik had een melding op Marktplaats staan en vorige week werd opeens een exemplaar van dit boek aangeboden. Ik kocht ‘m gelijk, haha en nu staat deze knapperd dus in mijn kast te shinen! Yay!

Zoals je kunt zien een mega – maar ook prachtige – boekenbuit. Ik ben enorm verwend door alle lieve uitgeverijen! Stay tuned voor een aantal recensies!

Welke boeken heb jij in oktober toegevoegd aan je kast?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.