Een kleine Favoritez-update

Hallo leuke en lieve mensen! Het is echt een enorme tijd geleden dat ik een blogupdate heb geplaatst, want waarom een blogupdate plaatsen als er eigenlijk weinig bijzonders aan de hand is? Maar nu heb ik wel daadwerkelijk wat leuks te vertellen en dat heeft alles met Favoritez te maken!

Als je mijn maandoverzichtjes de laatste tijd hebt gelezen, dan heb je misschien gezien dat ik me in maart officieel heb ingeschreven in de Kamer van Koophandel. Ik heb me ingeschreven als freelancer tekstschrijver en redacteur, yay! Hoewel ik mijn werk bij de IND nog steeds erg leuk vind, wil ik daarnaast ook meer met woorden doen (en daar het liefst mijn geld mee verdienen natuurlijk). Ik heb een tijdje nagedacht hoe ik dat het precies wil doen en mijn inschrijving bij de KVK is de eerste stap geweest.

Sinds vorige week heb ik een speciale zakelijke pagina (check deze link of hierboven in het menu) waar je mijn diensten, tarieven én ervaringen (HOE LIEF ZIJN DEZE VROUWEN?) kunt lezen. Ik help je graag met jouw teksten, dus stuur me een berichtje als je wilt weten wat ik voor jou kan doen!

Zoals je ziet is de zakelijke pagina onderdeel van Favoritez. Ik heb lang getwijfeld hoe ik mijn eigen onderneming zou willen noemen, maar Favoritez heeft mij de afgelopen 5,5 jaar zoveel gebracht dat ik besloot om ook mijn bedrijf Favoritez te noemen. Favoritez is namelijk al ruim 5,5 jaar dé plek waar ik mijn liefde voor woorden en verhalen deel, dat het voor mij als de perfecte stap voelde om Favoritez naar een professioneler level te tillen.

En de blog? Daar verandert in principe niets aan. Ik zal nog steeds elke week fijne boekentips, recensies en andere boekgerelateerde artikelen. Vooralsnog zullen dat er vier per week blijven, maar misschien zal ik dat in de toekomst terugschroeven naar drie per week. We shall see!

Dus… heb jij een redacteur of proeflezer nodig voor jouw verhaal? Ben je op zoek naar tekstschrijver? I am your girl! Hier lees je wat er allemaal mogelijk is!

Enne, bedankt voor jullie enthousiasme en lieve berichtjes al die jaren, keep them coming!

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.