Dingen die ik wil doen als het weer kan

Ik ga heel goed als ik dingen heb om naar uit te kijken. Nieuwe boeken die gaan verschijnen, nieuwe reisjes die we gaan maken en andere leuke dingen om te doen, zoals bijvoorbeeld afspreken met lieve mensen. Nu de lockdown steeds minder wordt en er steeds wat meer kan vond ik het wel weer eens tijd om een lijstje te maken met dingen die ik graag zou willen doen als het weer kan, lees je gezellig mee?

Naar de musical Aladdin
In het najaar komt er een nieuwe musical in Nederland, namelijk Aladdin. Eigenlijk zou deze musical vorig jaar al in première gaan. Nu is er een nieuwe datum vastgesteld (ergens in september) en ik kijk er zo naar uit! Wij hebben onze tickets nog niet geboekt, maar dat zal niet lang meer duren. Zin in!

Weer naar de bioscoop
Wij zijn al bijna 1,5 jaar niet meer naar de bioscoop geweest, terwijl we voor alles bijna wekelijks in de bioscoop zaten met onze Vue Movie Pass. Ik kijk vooral enorm uit naar Cruella, maar The Mauritanian (1 juli), Hitman’s Wife’s Bodyguard (22 juli) en Jungle Cruise (28 juli) lijken me tof! Hopelijk blijven de bioscopen vanaf nu gewoon open en komen er weer heel veel toffe films in première.

Weer (normaal) uiteten gaan
Natuurlijk konden we al een tijdje het terras op, maar in verband met de openingstijden en het niet zo lekkere weer zijn we nog niet uiteten geweest. Nu de restaurants weer ‘normaal’ open gaan, zal het niet lang meer duren voordat we echt uiteten gaan. Zo gemist, joh!

REIZEN!!
Ik heb het reizen zo enorm gemist, ik wist niet dat ik zoiets zo kon missen. Inmiddels hebben we onze eerste reis geboekt. Als alles door mag gaan, gaan we eind van deze maand eindelijk onze uitgestelde reis naar Spanje maken. Ongelofelijk veel zin in en ik ben vooral heel benieuwd hoe het allemaal gaat zijn, na zo lang niet te hebben gereisd.

Schrijven bij Bagels & Beans
Ik ben weer met een nieuw schrijfproject begonnen (ik kan nooit iets afmaken, haha) en ik merk dat ik dat veel beter op locatie doe, dan thuis. Thuis heb ik op de een of andere manier teveel afleiding. En het verleden leert dat ik bij B&B (of in de bibliotheek) heel wat woorden kan neerpennen in een paar uur.

Leuke musea bezoeken
Ik ben niet iemand die elke maand een nieuw museum bezoekt, maar nu het al zo lang niet meer kan heb ik er wel behoefte aan. Ik wil sowieso al maanden naar een aantal musea in Amsterdam, dus ik ga in de zomer maar eens even een dagje hoofdstad plannen.

Naar Toast, een nieuwe hotspot in Deventer
Vanaf halverwege juni zit er een nieuwe hotspot in Deventer, het compleet roze Toast. Het is een brunch spot, waar ik heel graag heen wil. Hun posts op Instagram hebben me heel erg nieuwsgierig gemaakt, dus let’s go! Wie weet wordt dit mijn nieuwe favoriete plek in Deventer!

Heerlijk zo’n lijstje met plannen zodra het weer kan. Binnenkort zal ik in een ander lijstje delen waar ik nog meer naar uit kijk deze zomer, stay tuned!

Waar kijk jij naar uit?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.