This month’s Favoritez #1: Augustus 2016

Aan het eind van elke maand vind je hier een overzichtje van wat ik die maand allemaal heb gedaan en heb beleefd. Normaal gesproken zou ik ook mijn nieuwe boeken delen, maar die heb je hier al kunnen lezen (normaal heb ik echt niet zoveel boeken hoor!) Veel leesplezier! 

Augustus begon met mijn blog! Ik had mezelf een deadline opgelegd dat ik op 1 augustus mijn blog online wilde hebben en dat is (op het nippertje) gelukt! Ik blog nu dus een maand en ik vind het erg leuk. Ik heb allerlei leuke ideetjes in mijn hoofd die ik de komende weken en maanden ga uitwerken dus stay tuned!

Cadeautjes maaikeBegin augustus kwam een vriendin langs die ik al heel lang niet had gezien. Ze was nog nooit in ons appartementje geweest en ze gaat binnenkort voor een half jaar naar Canada! Het werd dus echt tijd dat we een keer iets afspraken! Ze nam een paar hele leuke cadeautjes mee, waaronder deze schattige schuursponsjes en ijsbakjes met sinaasappeltjes erop!

Collage mugshot prison escapeOp 6 augustus werden mijn vriend en ik opgesloten in de Noordsingel Gevangenis in Rotterdam. Wat we er van vonden kun je hier lezen (en je kunt nog steeds kans maken om zelf opgesloten te worden!) Sexy foto’s, vind je niet?

Boekenmarkt 2016 1Boekenmarkt 2016 buit 1

In datzelfde weekend was ook de jaarlijkse Deventer boekenmarkt. In mijn boekenbuit (LINK) kun je lezen welke boeken ik allemaal heb gekocht en in mijn verslagje kun je lezen hoe het dagje was (plus tips!). De boekenmarkt was weer, net als elk jaar, een hoogtepunt van augustus en de zomer! ♥

studieboekenHelaas stond augustus ook grotendeels in het teken van mijn hertentamens. Ik had er jammer genoeg vier en vanaf begin augustus was ik dus druk aan het studeren. Op dit moment heb ik drie cijfers terug, twee heb ik er gehaald en 1 hertentamen moet helaas opnieuw in januari. Hopelijk is ook de laatste goed nieuws. Op naar mijn derde jaar!

imageIn augustus heb ik ook mee gedaan aan de OHMYBOOKATHON. Ik had al eens eerder meegedaan en ik had gehoopt dat ik er nu meer tijd voor zou hebben, maar mijn hertentamens schopten helaas roet in het eten. Ik kon niet aan de leessprints meedoen en heb ook geen challenges volbracht. Hopelijk kan ik de volgende keer wel actief mee doen! Ik heb in totaal 3 boeken uitgelezen, namelijk Verloren dochter van Helen Fitzgerald, Getemd van Emma Chase en Calendar Girl 2 van Audrey Carlan.

Zoals jullie misschien al weten schrijf ik ook voor Hebban, als lid van de Hebban YA Club van 10. Op onze page verschijnt er elke maand een artikel over bloggen. Eerder interviewde ik al Lisa van Leave no story behind en Emmy van Zon en Maan en deze maand was het de beurt aan Madelon van The Book Diaries. We hadden helaas niet de mogelijkheid om af te spreken dus we kletsten via Facebook. Het interview staat online en vind je hier!

imageWij sloten de zomervakantie en augustus goed af met een weekendje Berlijn. Ruim 4 jaar geleden waren we al eens in deze stad geweest en we vonden het wel eens tijd worden dat we weer eens teruggingen. Binnenkort lees je een uitgebreid verslag op Favoritez!

Augustus was voor mij een drukke, maar ook een erg leuke maand met te gekke uitjes! Ik ben benieuwd wat september zal brengen!

Wat heb jij in augustus gedaan?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.