Boekenbuit augustus

Toen ik begon met bloggen was ik echt niet van plan om maandelijks een boekenbuit online te plaatsen. Ik wilde dat bij elk maandelijkse overzichtje (die ook deze week online komt! :)) plaatsen. Over het algemeen heb ik zo’n 4 nieuwe boeken in de maand. Deze maand is al gelijk een uitzondering hierop want ik heb deze maand 26(!) nieuwe boeken aan mijn kast mogen toevoegen! Kijk je mee welke dit zijn?

Op 1 augustus verscheen het boek Dumplin’  en ik was erg nieuwsgierig naar dit boek dus ik had ‘m al besteld bij Paagman. Op 3 augustus lag dit boek in de brievenbus en ik begon gelijk. Mijn recensie verscheen al online.

Een hele tijd geleden deed ik mee aan een winactie bij de uitgeverij Luitingh Sijthoff (nogmaals dank!) en daar won ik drie geweldige boeken. Lang leve de liefde stond al een hele tijd op mijn verlanglijstje en de recensie staat inmiddels onlineIn een donker donker bos lijkt me een echt een geweldige thriller en ik ben dol op af en toe een spannend boek. Over Nooit meer te druk had ik veel goede dingen gehoord en ik ben de uitgever heel dankbaar dat ook dit boek in mijn pakketje zat! Alle tips voor een rustiger leven zijn welkom, toch? 🙂

Ik ben sinds kort recensent voor Chicklit.nl en de eerste boeken die ik mocht recenseren waren Verloren dochter van Helen Fitzgerald en Getemd en Geketend van Emma Chase. Van deze boeken komen er geen recensie op Favoritez, maar ik zal op mijn sociale media kanalen in ieder geval linken naar de recensies op Chicklit als ze online komen!

Een tijdje geleden interviewde ik Lisa van Leave no story behind voor Hebban en ze vertelde mij dat Angelfall een van haar favoriete boeken is. Toen ik in Rotterdam bij Donner rondsnuffelde kon ik het niet laten om dit boek mee te nemen!

Boekenmarkt 2016 buit 2Op 7 augustus was weer de Deventer Boekenmarkt en ik ging naar huis met 10 boeken. In mijn artikel kon je al een beetje zien welke, maar vandaag licht ik iets verder uit welke het precies zijn. Ik had een heel lijstje (met onder andere de nieuwste Shopaholic, boeken van Hendrik Groen en de Godinnentest van Aimee Carter), maar ik heb geen enkel boek van mijn lijstje gevonden. Maar geen paniek! Ik kocht De boodschapper van Markus Zusak (heb jij ook zo genoten van de Boekendief?) en Daar is hij weer van Timur Vermes (ik wil dit boek al zo lang lezen!). Ook Rosie zegt ja! van Dawn French, Ik zonder jij van Kelly Rimmer en Misdaad en straf van Fjodor Dostojevski nam ik mee naar huis. Ik kocht het boek Waar dumpen we oma? als cadeautje voor mijn oma (ha!) en ik kocht The Gift van Cecelia Ahern, gewoon omdat hij er mooi uit zag. Bij de Blossom Books kraam kocht ik drie boeken, namelijk Ik geef je de zon, Silber en Notes to my future self. Ik kan niet wachten om al deze boeken te lezen!

imageIk ben deelnemer van de Hebban Leesclub van het boek Razend dus kreeg ik het boek thuisgestuurd! Ik heb het boek ondertussen uit en binnenkort lees je hier een recensie en een kort verslag van de leesclub. Op 18 augustus kreeg ik te horen dat ik ook deelnemer ben van de leesclub met het boek Pussy Album. Het boek lag twee dagen later in de bus. In eerste instantie was ik erg benieuwd naar dit boek, maar nadat ik nu een aantal reacties heb gelezen in mijn enthousiasme wat gekelderd. Toch probeer ik het boek er zo snel mogelijk bij te pakken.

Op de boekenmarkt was ik op zoek naar het nieuwste deel van Shopaholic maar helaas vond ik het boek niet. Daarom kocht ik het boek Shopaholic grijpt in tweedehands via marktplaats. Het boek ziet er niet heel erg mooi uit, maar het is niet heel storend. Ook kocht ik via marktplaats het boek Iene miene mutte van M.J. Arlidge. Al veel mensen in mijn omgeving hebben het boek gelezen en ik ben erg benieuwd geworden! Binnenkort hoop ik dit boek zeker te lezen!

Ik was ook al een hele tijd op zoek naar de Godinnentest-trilogie van Aimee Carter. Ik heb tevergeefs op de boekenmarkt gezocht, en ook op marktplaats werden ze niet (tegen een normale prijs) aangeboden. Tot ik een twee weken geleden nog een keer keek en toen stonden de box-set er wel op! Ik bestelde de set en kreeg ze voor een mooi prijsje thuisgestuurd!

Het laatste boek dat in augustus nieuw in mijn boekenkast staat is Tienduizend hemels boven jou! Ik bestelde dit boek gelijk met Dumplin’ en 24 augustus werd hij bezorgd! Ik heb echt genoten van het eerste deel en ben dus heel erg benieuwd naar het vervolg! Snel in beginnen!

Wauw, 26 boeken dus.. Dit wordt dus echt geen gewoonte (denk ik, ergens hoop ik dat natuurlijk wel ;)), want zo wordt mijn stapel ongelezen boeken natuurlijk groter en groter! We zullen zien wat september gaat brengen!

Welke boeken heb jij deze maand allemaal gekocht of gekregen?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

5 reacties

  1. Wauw wat een enorme book haul! Tienduizend hemels boven jou ligt bij mij ook klaar om te lezen en ik doe toevallig ook mee aan de hebban leesclub van Pussy Album. Daar is hij weer is bovendien echt een aanrader. Door de vele historische details leest het boek niet altijd even gemakkelijk, maar het verhaal is super interessant en zet je zeker aan het denken.

    1. Ben jij al begonnen in Pussy Album? Ik ga er vandaag in beginnen maar ben best huiverig haha..
      Ik ben heel benieuwd naar Daar is hij weer. Ook naar de film trouwens! Heb jij die al gezien?

    1. Ik zal je het laten weten zo gauw ik in het boek begin, haha! Ja, I know! Ik zag dat jij deze eerste twee boeken voor Chicklit had gerecenseerd, supergrappig! Ik kan die boeken echt heel veel herlezen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.