5x ebooks op mijn ereader die op mij liggen te wachten

Zoals je afgelopen woensdag in mijn boekenbuitartikel kon lezen heb ik in juli echt bizar veel toffe boeken aan mijn kast mogen toevoegen. Hoewel ik trots ben dat ik ze bijna allemaal heb gelezen, zorgde dat er ook voor dat ik geen tijd had voor andere boeken. Zo is mijn boekenkast vol met ongelezen boeken, maar mijn e-reader kan er ook wat van. De afgelopen tijd heb ik een aantal boeken toegevoegd die ik graag met je wil delen en die ik graag snel wil lezen!

Verwilderd van Liz Hartevelt
Vorig jaar las ik met veel plezier Ongetemd van Liz Hartevelt, haar debuut dat ze zelf heeft uitgegeven. Deze maand verscheen het vervolg en ik besloot het ebook te pre-orderen. Ik weet nog dat ik haar debuut echt heel erg fijn vond en ik hoop dat ze dat kan evenaren met Verwilderd!

Kiekeboe van Chris McGeorge
Ik probeer weer wat meer thrillers te lezen en dan is mijn ereader mijn beste vriend. Er staan zoveel ongelezen thrillers op, wil je niet weten. Maar toch kon ik het niet laten om Kiekeboe aan te schaffen toen dat boek afgeprijsd was. Hoewel ik het eerste boek van deze auteur nog niet heb gelezen (Tik tak) ben ik wel heel erg nieuwsgierig naar Kiekeboe. Hopelijk in onze vakantie in september?

Miracle Morning van Hal Elrod
Yes, er staat ook een fijne non-fictie in het rijtje! Af en toe heb ik een maandje Bookchoice (binnenkort daarover meer) en daar zat een tijdje geleden Miracle Morning van Hal Elrod tussen. Heel toevallig had ik het daarvoor met een collega over gehad en zij vond het echt een aanrader. Ik ben heel benieuwd. Daarnaast is het ook een dunnetje dus fijn voor tussendoor!

Zomer in de Hamptons van Sarah Morgan
Ik hou van de boeken van Sarah Morgan! Ze zijn zo fijn en romantisch altijd. Gelukkig heb ik nog eentje van deze auteur te goed, namelijk het vijfde deel in de Veel liefs uit Manhattan-serie! We hebben al een beetje kennisgemaakt met het hoofdpersonage in deel 4 en ik kan niet wachten. Dit is echt een perfect boek voor op vakantie, nu al zin in!

Kom je spelen van M.J. Arlidge
Als laatste nog een thriller in dit rijtje! Ik heb intussen de eerste twee boeken uit de Helen Grace-serie gelezen van M.J. Arlidge, maar dit jaar verscheen er ook een standalone van deze bestsellerauteur. Hoewel de rest van de serie nog op me ligt te wachten, ben ik van plan om dit boek eerst te lezen. Ook dit boek zat een paar maanden geleden in de selectie van Bookchoice!

Zo, een heel fijn lijstje! Welk boek moet ik als eerste lezen? En heb jij een e-reader?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Ik heb een ereader die al een lange tijd niet ‘eer gebruikt werd. Want ik zet mijn ebooks nu op mijn ipad. Dit gaat perfect. Er staan er ook nog voldoende op die ik nog moet lezen. Net zoals in mijn boekenkast. Maar ik kan ‘e toch niet inhouden om boeken bij te kopen. De boeken op jou lijstje zijn ook leuk, enkele staan ook nog op mijn wenslijstje. Probeer me nog een beetje in te houden. Maar blijf toch een beetje verslaafd. 😘😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.