Boekenbuit juli 2019

Niet te geloven, maar wat was juli een fantastische maand qua nieuwe boeken. Sowieso verschenen er al heel veel pareltjes afgelopen maand en ik was ook nog zo’n enorme geluksvogel dat ik heel veel boeken heb binnengekregen! En het hele fijne is ook nog dat ik ze bijna allemaal ook al heb gelezen. Lees snel verder over alle toffe titels! 

Dit is de stapel met recensie-exemplaren. Hoe lief waren alle uitgeverijen vorige maand?! Van boven naar beneden even een toelichting:

Van Boekerij ontving ik het non-fictie boek You are a badass van Jen Sincero, zo’n aanrader! Mijn recensie is afgelopen maandag online verschenen. Van Uitgeverij Nieuw Amsterdam ontving ik Lekker laten lullen, het vervolg op Zeik niet zo. Ik vond ‘m heel herkenbaar en echt een must read!

Vorige maand ontving ik ook van uitgeverij Boekerij Leven met een leugen van Wendy Brokers (ga dit boek lezen, mensen!) en Stockholm Cuisine. Dat laatste boek heb ik nog niet gelezen, maar hoop ik deze maand te lezen. Het is alleen wel een vervolg en ik weet niet of je perse het eerste deel gelezen moet hebben (heb ik dus niet).

En yes, eind juni verscheen Verknocht en het boek lag in de bus toen we terugkwamen uit Wenen. Voor mij is dit Lisettes beste boek tot nu toe, echt een dikke vette aanrader!

Het was wel de maand van de non fictie boeken, haha! Van Mus (imprint van BBNC) ontving ik Wat een tijd om alleen te zijn. Helaas vond ik het uiterlijk mooier dan de inhoud, maar wie weet is het wel een boek voor jou!

Als laatste ontving ik van Boekerij nog de sterke thriller De ketting van Adrian McKinty en van Best of YA ontving ik het vervolg op Royals, namelijk Her Royal Highness. Loved them both!

Ook via Hebban mocht ik een heel fijn stapeltje ontvangen. Ik niet op jou is verreweg mijn favoriet van bovenstaande vier, maar Het einde was ook echt tof. Van beide boeken verschijnen de recensies heel snel online!

De kleine bakkerij op het strand vond ik fijn, maar geen enorme topper. Too late vond ik ook echt heel erg goed, de recensie verschijnt vrijdag online!

En dit bescheiden stapeltje kocht ik zelf, haha! Ik las de Renegades al eerder als ebook, maar deze boeken vind ik zo tof en vorige maand mocht ik Nova ontvangen omdat mijn quote erop staat, dus wilde ik de andere twee delen ook nog graag in de kast hebben. Ook bestelde ik Shadows, de novelle bij de Lux-serie. Helaas vond ik die nogal tegenvallen.

Als laatste kreeg ik nog twee boeken. Bij de JLA release party bij Zomer & Keuning kregen we allemaal een goodiebag en daar zat het nieuwste boek van Jennifer L. Armentrout in, The Darkest Star, het eerste deel in een nieuwe serie. Ik ben er deze week in begonnen, dus de recensie komt snel online!

Mijn ouders wonnen een kookboek naar keuze en ik mocht de voucher inwisselen, vet lief! Ik koos voor de Bakbijbel van Rugter van den Broek, ook wel bekend van de blog Rutger Bakt. Er staan heel veel recepten in die ik graag wil proberen, dus snel maar weer eens aan de bak gaan!

Zo ontzettend blij met alle nieuwe boeken en ze hebben allemaal een heel mooi plekje gekregen in de kast (die ik overigens wel weer opnieuw moet inrichten, haha). Welke boeken heb jij nieuwe binnengekregen vorige maand?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Wauw, wat een prachtige boeken (en wat knap dat je ze bijna allemaal al hebt gelezen)! Toch altijd weer leuk om te zien dat we een soortgelijke smaak hebben: zo kreeg ik ook o.a. The Darkest Star, Leven met een leugen, Verknocht en De ketting binnen. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.