Boekenbuit maart 2021

Mijn boekenbuit van maart is best wel groot, maar allemaal zoveel toffe boeken! Ik mocht een prachtig aantal recensie-exemplaren ontvangen en daarnaast heb ik ook een stapeltje boeken zelf gekocht. Kijk je gezellig mee?

Van Uitgeverij AW Bruna mocht ik het tweede deel in Moose Springs ontvangen, Droomman. Het eerste deel vond ik heerlijk, dus ik kon niet wachten om te beginnen. De recensie staat al online!

Ik ontving ook het nieuwe boek van Lois P. Frankel, de auteur van Nice girls don’t get the corner office. Met het nieuwe boek Nice girls don’t speak up geeft deze auteur nieuwe tips. Hier lees je mijn recensie.

Er is een nieuwe Nederlandse auteur in het feelgoodlandschap en het boek is verschenen bij Zomer & Keuning. Flessenpost van Chantal Claassen mocht ik ontvangen en je leest hier wat ik van dit boek vind.

Van uitgeverij Best of YA ontving ik Fin & Rye. Naast dat dit boek er prachtig uitziet, was ik ook heel erg benieuwd naar de inhoud. De recensie staat inmiddels al online!

Van uitgeverij Volt ontving ik in een paar dagen tijd twee boeken, namelijk Liefde of lust van VI Keeland en Eens of altijd van J.A. Redmerski. Ik keek naar allebei de boeken enorm uit en beide heb ik inmiddels al gelezen!

Zelf bestelde ik Waarom mussen nooit dood van het dak vallen. Het is een midprice, verschenen bij Rainbow Uitgevers voor slechts €8,-. Heb ik dit boek besteld enkel om aan de verzendkosten te komen? Maybe…

Zoals je in mijn maandoverzicht van maart kon lezen ging ik na 3 maanden weer eens naar de boekwinkel. Ik had een tijdslot gereserveerd bij de nieuwe boekwinkel in Deventer en ik ging naar buiten met Hof van zilveren vlammen van Sarah J. Maas en De side hustle van Chris Guillebeau. Van beide boeken komen natuurlijk zo snel mogelijk recensies online!

Welke boeken heb jij in maart toegevoegd?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.