Misschien nu – Colleen Hoover

Vier jaar na verschijning van Misschien ooit is Colleen Hoover terug met een nieuw boek over Ridge, Sydney, Maggie en Warren. Ik keek enorm uit naar dit boek en lucky me, want ik mocht mee doen aan de blogtour! Vandaag is het mijn beurt en je leest vandaag wat ik ervan vind!

Ridge en Sydney zijn eindelijk samen, maar Maggie – Ridge’ ex – staat er nu alleen voor. Ze geniet van haar vrijheid, maar moet ook dealen met haar taaislijmziekte. Maggie besluit een bucketlist te maken om alles uit het leven te halen. Punt 1 op de lijst: skydiven. Daar ontmoet ze Jake, een adrenalinejunkie, precies wat Maggie wil én nodig heeft.

In Misschien ooit draait het verhaal om Sydney en Ridge en af en toe krijg je een kijkje in het leven in de andere personage, maar het verhaal wordt continu verteld vanuit het perspectief van of Ridge of Sydney. Met Misschien nu had ik verwacht dat het boek enkel vanuit Maggie zou draaien, maar je leest het boek ook nog vanuit het perspectief van Ridge en Sydney (en de nieuwe vriend van Maggie, Jake). Dat had ik helemaal niet verwacht, maar was een welkome verrassing! Het was zo fijn om weer terug te zijn bij de ze personages.

Ik vind het heel tof om te weten hoe het verder gaat met de personages nadat je een boek hebt dichtgeslagen en daar heeft Hoover met dit boek dus antwoord op gegeven. Ik vond het heel tof dat we nu meer van Sydney en Ridge zagen, maar ik had een boek enkel over Maggie ook heel tof gevonden. Ik denk dat zij voldoende te bieden heeft voor een heel eigen boek. Het zorgt er ook voor dat ik nog meer wil van deze lieve, leuke en grappige vriendengroep. Ze zijn echt als vrienden gaan voelen en ik vond het moeilijk om afscheid te nemen.

Zoals ik al schreef was het boek echt heerlijk, maar ik moet ook toegeven dat ik de meerwaarde er niet heel erg van zie. Het is echt een must read als je hebt genoten van Misschien ooit (en Misschien nooit), maar het is niet dat je superveel mist als je ‘m niet mist. Het is een fijne, maar niet perse nodige, toevoeging aan een fijne serie. Wel wil ik nu nog meer boeken in deze serie haha. Mag dat alsjeblieft? 😉

Ik heb echt genoten van Misschien nu en het voelt echt alsof je afscheid hebt genomen van goede vrienden, jammer! Als je hebt genoten van Misschien ooit dan raad ik je dit boek echt van harte aan. En sowieso, wie laat een boek van Colleen Hoover nu ongelezen liggen?

Staat dit boek al op jouw TBR?

Liefs,
Marleen

Titel: Misschien nu ♥ Auteur: Colleen Hoover ♥ Uitgeverij: Zomer & Keuning
Aantal pagina’s: 320 ♥ ISBN: 9789020536379 ♥ Waardering: ****
Ik heb een drukproef en recensie-exemplaar ontvangen van Z&K, dankjewel!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.