Onweerstaanbaar – Vi Keeland & Penelope Ward

Vorig jaar las ik een heel fijn boek van Vi Keeland & Penelope Ward, namelijk Stuck-up Suit. Inmiddels is de vertaling bij Uitgeverij Volt verschenen en het boek is te lezen via Kobo Plus. Ik besloot ook de vertaling te lezen en een volledige recensie te schrijven, vandaag lees je mijn mening!

Soraya is onderweg naar haar werk als haar aandacht wordt getrokken door de man schuin tegenover haar. Hij is adembenemend knap, maar hij doet heel onbeschoft tegen iemand aan de telefoon. Een paar haltes later staat hij plotseling op en stormt ervandoor. Zó plotseling dat hij niet merkt dat zijn telefoon op de grond valt.
Soraya raapt zijn telefoon op en scrolt even door de foto’s die erop staan. Ze vindt ook het adres van zijn werk en besluit zijn telefoon langs te brengen. Daar aangekomen, weigert de arrogante man haar te woord te staan. Soraya maakt een pikante foto met zijn telefoon en laat hem achter.
Wat ze niet had verwacht, is dat de arrogante man contact met haar op zou nemen. En wat ze helemáál niet had verwacht, is dat de berichtjes die ze vervolgens uitwisselen barsten van de chemistry.

Hoewel Hate Notes van deze auteurs samen echt mijn favoriet is (ik hoop dat Volt deze ook snel gaat vertalen) komt Onweerstaanbaar ook in de buurt. Het verhaal is lief en grappig, maar bevat ook veel diepgang. Als je de flaptekst leest verwacht je een fijn, maar wel simpel verhaal met een hoge dosis steamyness. Maar er zit zoveel meer diepgang in het verhaal dan je op eerste oog zou verwachten. De auteurs weten er heftige onderwerpen in te verwerken dat weliswaar diepere lagen aan het verhaal geeft, maar ze weten ook nog steeds de luchtigheid te behouden.

Waar ik vaak compleet een voorkeur heb voor het mannelijk personage, vond ik in Onweerstaanbaar Soraya echt het leukste. Ze is zo grappig en stoer, geweldig! De manier waarop zij met Graham omgaat vond ik zo’n feestje om te lezen. Maar laten we Graham ook absoluut niet vergeten, want wat een schatje is hij! In het begin komt hij over als een enorme klootzak, maar stiekem is hij dat dus helemaal niet.

De dosis steamyness is echt perfect en deze scènes passen enorm goed in het verhaal. Daarnaast vond ik de vertaling heel erg fijn lezen. Voordeel hierbij is dat ik dus ook het origineel heb gelezen en bepaalde woorden zijn heel goed gekozen. Zo past ‘Opgeblazen stropdas’ echt goed (origineel is Stuck-up Suit) en dat maakt het verhaal ook beter leesbaar. Heel anders dan bijvoorbeeld in Ik niet op jou waar de vertaling voor het koosnaampje een beetje jammer was.

Zoals je kunt lezen ben ik wederom fan van het nieuwe boek van deze twee dames. Zij weten hoe ze samen moeten schrijven en hebben met Onweerstaanbaar een onweerstaanbaar fijn en verslavend boek geschreven. Een enorme aanrader als je fan bent van new adult/licht erotische romans!

Heb jij al eens boek van deze auteurs gelezen?

Liefs,
Marleen

Titel: Onweerstaanbaar ♥ Auteur: Vi Keeland & Penelope Ward ♥ Uitgeverij: Volt
Aantal pagina’s: 304 ♥ ISBN: 9789021421001 ♥ Waardering: ****

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.