Mijn december ‘buit’

Normaal gesproken verschijnt er elke maand een boekenbuit online. Alleen heb ik in december helemaal niet zoveel boeken aan mijn verzameling kunnen toevoegen! Ik kocht alleen het boek Versier me dan van Jill Mansell zelf! Wel heb ik tijdens de kerstdagen hele leuke cadeautjes gekregen en die wil ik vandaag graag met jullie delen. Vandaar een complete ‘buit’ van alle leuke dingetjes die ik in december heb gekocht en gekregen. 

December stond grotendeels in het teken van mijn tentamens waardoor ik niet echt het gevoel van kerst had. Nadat ik op 21 december mijn laatste tentamen van het jaar had afgerond besloot ik mezelf op een kleinigheidje te trakteren. Bij de Primark kocht ik leuke, warme slofjes (ik heb een pantoffelverslaving, whoops!) en een heerlijk geurkaarsje. Bij de Ako op het station kocht ik de Cosmopolitan en de Cosmopolitan Confessions. Jezelf verwennen mag soms ook, toch?Mijn vriend en ik vierden kerstavond gezellig met z’n tweetjes thuis. We gingen heerlijk gourmetten en pakten daarna onze cadeautjes uit. Ik kreeg heel onverwacht het boek Elke dag maandag! Ook lagen er voor mij hele mooie oorbellen onder de boom, een deegroller en een tof schort (voor mijn bakplannen) en kreeg ik een abonnement op de Cosmopolitan met een bijbehorend Rituals pakket. Superlief! ♥ 

Op eerste kerstdag waren we bij mijn ouders waar ook cadeautjes onder de boom lagen. Ik kreeg twee onwijs leuke mokken van de Hema en het Bucketlist boek voor koppels! De grote verrassing kwam toen de pizzarette uit werd gepakt! Ik had al vaker gezegd dat het me ontzettend leuk om een keer gezellig pizza’s te maken met zo’n ding en nu hadden mijn ouders het gekocht! Natuurlijk werd hij direct getest en wat was het lekker! 

Bij de schoonfamilie hadden we lootjes getrokken en daar waren we tweede kerstdag. Ik had het boek Rebel van Amy Tintera gevraagd en dat boek lag onder de boom! Yes, happy me! Ook kreeg ik een bon van de Vero Moda en een boekenbon dus ik kan ook nog eens leuk shoppen!

Verder kreeg ik afgelopen maand mijn kerstpakket. Ik mocht uit allerlei leuke dingen iets kiezen, maar uiteindelijk besloot ik voor een bon van Rituals te gaan. Van mijn oma kreeg ik een boekenbon voor kerstmis en ook kreeg ik, geheel onverwacht, een spelletje van Bol.com! Dit was echt heel grappig omdat ik heel iets anders besteld had. Nadat ik even had gebeld, bleek dat het om een foutje ging en dat ik het spel mocht houden. Het spel Saboteurs is ontzettend leuk en echt een aanrader! Wij hebben mede door dit spel een hele leuke oudejaarsavond gehad!

Wat ben ik in december toch ongelofelijk verwend! Dankjewel lieve allemaal! ♥

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

  1. Wat een heerlijke buit heb je vergaard in december! Het meest leuk vind ik wel die pizzarette! Nog nooit gezien en nu wil ik hem ook hahaha! Lijkt me zo leuk aan tafel je eigen pizzaatje bakken!

    1. Ja de pizzarette is echt een aanrader! We hebben echt heerlijk gegeten en je kunt helemaal zelf bepalen wat je op je pizza doet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.