HAPPY NEW YEAR: Mijn plannen voor 2017

HAPPY NEW YEAR! Heb je een goede jaarwisseling gehad? Veel oliebollen gegeten en lekkere champagne gedronken? Heb je al je vingers nog? Fijn! Ook ik heb een goede, maar wel lekker rustige, jaarwisseling achter de rug en nu staan we weer met onze beide voetjes in het nieuwe jaar! Twaalf maanden voor mooie momenten en nieuwe herinneringen! Ook al ben ik niet zo’n fan van het hele oud en nieuw gebeuren, toch heb ik een lijstje gemaakt met plannen voor het nieuwe jaar. Lees snel verder! 

Ik doe niet aan goede voornemens. Gezonder leven, meer bewegen en minder snoepen, die kennen we onderhand wel. Daar ga ik me ook niet expliciet aan houden, ik hoop gewoon door het jaar heen iets gezonder te leven. Wel heb ik een lijstje gemaakt met dingen die ik nu echt eens wil doen. Noem het een bucketlist, als je wilt. Na een tip uit Liever met lef van blogger Dagmar heb ik mijn bucketlist op twee verschillende plekjes neergelegd in huis zodat er ik heel vaak aan herinnerd word!

Dit zijn mijn plannen:

♥ NEW YORK
Het is natuurlijk geen verrassing dat onze trip naar deze wereldstad bovenaan staat. Eind februari stappen we op het vliegtuig en zijn we een hele week in the city that never sleeps. Langzaamaan zijn we plannen aan het maken en ik heb al een hele waslijst met plekjes die ik wil zien en bezoeken. Aaaah, I can’t wait! 

♥ Mijn bachelor halen
Misschien is dit iets te hoog gegrepen, maar ik hoop in juni (en anders in augustus) mijn bachelor rechtsgeleerdheid af te ronden. Ik ben alleen wel bang dat dit niet gaan lukken, dus waarschijnlijk moet ik nog een vierde jaar erachteraan plakken. Ik ben nog een beetje aan het twijfelen wat ik na mijn bachelor wil doen. Een aantal opties staan nog open en de komende tijd ga ik me helemaal richten op wat ik nu daadwerkelijk wil en wat ook echt mogelijk kan zijn. Ik zal jullie binnenkort een update geven op de blog!

♥ Elke maand een kaartje sturen
Dit is een klein ideetje, maar op zich wel heel makkelijk uit te voeren. Ik vind het ontzettend leuk om af en toe een kaartje te sturen en natuurlijk ook om af en toe een kaartje te krijgen. Met zo’n klein gebaar kun je bij iemand al gauw een glimlach op het gezicht krijgen en dat is toch helemaal leuk! Af en toe zal ik een update plaatsen hoe het gaat met mijn plannetje om kaartjes te sturen.

♥ Boekenbeurs Antwerpen 2017
Ik zeg al een paar jaar dat ik naar de jaarlijkse Boekenbeurs in Antwerpen wil. Elk jaar heb ik wel een excuus waarom ik toch niet ben gegaan. Afgelopen jaar zag ik echter zoveel leuke foto’s en berichtjes achteraf dat ik wilde dat ik er was geweest. Nu heb ik het daadwerkelijk op mijn lijstje gezet en gaat het dit jaar ook echt gebeuren. Misschien dat ik er wel een nachtje bij aan plak! Wie zie ik daar?

♥ Prachtige reis in de zomer maken
Een tijdje geleden verscheen er een artikel met wat bestemmingen waar we misschien in 2017 heen willen. We zijn er nog steeds niet uit, maar over twee weken is de vakantiebeurs en dan wordt er besloten waar we heen gaan. Ik ben heel benieuwd waar het vliegtuig ons zal brengen en ik hoop dat we net zo’n mooie reis als de afgelopen jaren mogen maken! ♥

♥ Vuurwerk kijken in Scheveningen in augustus
In augustus zijn er altijd een paar weekenden waar je ‘s avonds kunt genieten van vuurwerk boven de Noordzee. Een aantal jaren geleden waren we in de buurt, maar we hebben nog nooit daadwerkelijk het vuurwerk gezien. Dit jaar wil ik daar verandering in brengen. Misschien met een nachtje weg na afloop wil ik dit jaar het vuurwerk in augustus zien!

♥ Elke maand een taart maken
Afgelopen kerst lagen er een aantal leuke bakspulletjes voor mij onder de boom. Na kerst kocht ik er nog wat dingetjes bij en ik ben helemaal klaar om wat leuke dingetjes te gaan bakken! Mijn doel voor 2017 is dan ook om elke maand (mag natuurlijk vaker ;)) een mooie taart te maken. Heeft iemand nog een leuk en lekker (en niet al te moeilijk) recept?

♥ Meer koken
Ik ben een ramp in de keuken (afgezien van bakken, dat gaat nog redelijk). Ik vind het ook helemaal niet leuk. Maar ik kreeg wel een heel leuk kookboek voor mijn 21e verjaardag van Lekker & Simpel en ik heb al een aantal lekkere recepten geprobeerd. In het nieuwe jaar wil ik meer gaan koken en leuke recepten proberen. Denk niet dat ik voortaan elke dag in de keuken zal staan, maar twee keer maand of zo?  Wederom, iemand nog een tip om iets lekkers op tafel te zetten?

♥ Groeien met de blog en mijn 1e blogverjaardag vieren in augustus
In augustus begon ik met bloggen en ik wil in het nieuwe jaar in ieder geval mijn eerste blogverjaardag vieren, met hopelijk een leuke winactie *hint*. Ook hoop ik in 2017 groter te worden en meer lezers te bereiken. Binnenkort gaat er hier wat veranderen en ik hoop dat kan helpen bij de groei die ik graag zou willen zien.

♥ Nachtje weg naar België
Misschien gaat dit gezamenlijk met de boekenbeurs in Antwerpen, maar ik heb nog een aantal leuke steden in België die ik graag zou willen bezoeken. Denk bijvoorbeeld Brugge of Brussel. Beide steden heb ik nog niet gezien en wil ik graag ontdekken. Ik heb nog steeds een nachtje weg te goed van mijn vriend (cadeautje voor mijn verjaardag) dus wie weet gaan we op weg naar de zuiderburen!

♥ Leuke stedentrip in het najaar
Hopelijk laat onze portemonnee het toe en kunnen we in het najaar nog een leuke stedentrip maken naar bijvoorbeeld Wenen of Kopenhagen. Er staan nog genoeg steden op mijn lijstje en zo gauw het kan stappen we op het vliegtuig! Mocht dit niet haalbaar zijn, hebben we nog iets om naar uit te kijken voor 2018! 😉

♥ Meer leuke dingen doen met vrienden en familie
Als ik terugkijk op het afgelopen jaar heb ik veel dingen gedaan met mijn vriend en met mijn ouders. In het nieuwe jaar hoop ik dat voort te zetten, maar ook meer leuke dingen te gaan doen met andere familieleden en vrienden. Filmpje pakken, lekker ergens een hapje eten of een leuk dagje weg! Met leuke mensen is dat natuurlijk altijd een goed idee!

Een behoorlijk lang lijstje met allerlei leuke plannen! Ik ben benieuwd hoeveel tijd ik overal voor zal hebben, maar ik zet met mijn beste beentje voor om alle plannen ook echt te realiseren.

Wat zijn jouw plannen voor het nieuwe jaar?

Liefs,
Marleen

PS. Ik heb natuurlijk ook genoeg plannen voor het nieuwe jaar op het gebied van lezen. Al deze plannen lees je aankomende woensdag, hier op de blog. Tot dan! 

Misschien vind je dit ook interessant

5 reacties

  1. Wat een mooie plannen! New York is echt een geweldige stad, daar ga je de tijd van je leven hebben ❤️ En Brugge is zeker aan te raden voor je tripje naar België!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.