Een lijstje boeken waarvoor ik Kobo Plus weer heb aangezet

In augustus bestond Favoritez 3 jaar en daarvoor mocht ik drie van jullie blij maken met 3 maanden Kobo Plus. Daarnaast ontving ik zelf ook drie maanden, supertof! Mijn plan was om tijdens het tweede deel van onze reis naar Zuid-Afrika de drie maanden aan te zetten, maar dit mislukte een beetje. Ik las namelijk een stuk minder dan verwacht en ik had nog genoeg op mijn e-reader staan. Na de vakantie kreeg ik een stapel toffe boeken binnen, dus wederom geen tijd om te genieten van het aanbod van Kobo Plus. Tot nu!

Ik heb sinds kort een nieuwe ereader (yay!) en een nieuw tof hoesje, dus een prima moment om mijn 3 maanden Kobo Plus te starten. Ik heb altijd wel een lijstje met boeken die ik met deze abonnementenservice wil lezen en dat lijstje deel ik vandaag met jou!

Ik moet nog even kijken of ik kan van Liesbeth Smit
Een hele tijd geleden mocht ik dit boek lenen van Anouk en hoewel ik ‘m tof vond, heb ik ‘m nooit uitgelezen. Gelukkig staat ‘ie op Kobo Plus en kan ik eindelijk verder lezen. Ik ben op ongeveer 50%, dus ik zal deze vrij snel hebben uitgelezen als ik weer begin!

Radio Romance serie 1 & 2 van Lis Lucassen
Lis Lucassen kennen we van de Hitte-serie en de California Campus serie en nu is ze terug met een nieuwe serie. Campus Crush en Campus Love zijn de twee delen in deze serie en ik heb heel veel goede verhalen gehoord. Het lijkt me een toffe NA-serie en daar ben ik altijd wel voor in!

Christmas Shopaholic van Sophie Kinsella
Hoewel er tegenwoordig heel veel toffe feelgoodauteurs zijn, blijft Sophie Kinsella een speciaal plekje in mijn hart hebben. Ze is terug met een nieuw deel in de Shopaholic serie en wel een heus kerstboek! Hoewel ik haar boeken graag lees hoef ik ze niet perse direct in mijn kast te hebben, dus dan kan ik deze perfect via Kobo Plus lezen!

Recept voor geluk van Saskia M.N. Oudshoorn
Ook dit boek lijkt me een heerlijk feelgoodverhaal. Ik volg Saskia volgens mij wel op social media, maar heb nog niet eerder iets van haar gelezen. Zij was winnaar van de Kobo schrijfwedstrijd en dit is het resultaat. Ik ben heel erg benieuwd!

Een Noorse winternacht van Karen Swan
Volgens mij is dit een perfect, winters boek om te lezen onder een dekentje en met een kop thee. Daarnaast draait het om een insta-couple en dat is ook wel een hele toffe, originele invalshoek. Ik ben heel benieuwd naar de uitwerking!

Ik was advocaat. Nu ben ik mezelf van Judith Noordzij
Dit lijkt me echt een heel tof non-fictie boek. Hoewel ik zelf nooit advocaat ben geweest, heb ik wel rechten gestudeerd, dus ik ben benieuwd hoe Judith deze omslag heeft gemaakt en wat er voorafgaand aan deze keuze heeft gespeeld.

Man Cuffed van Sarina Bowen & Tanya Eby
Dit boek is het vierde deel in de Man hands-serie van deze twee auteurs, maar ik heb die andere delen (nog) niet gelezen. Echter sprak deze flaptekst me echt gelijk aan toen ik een mailtje kreeg van Sarina Bowen. Ik denk dat dit een van eerste boeken zal zijn die ik ga lezen.

Ik hoef me de komende tijd niet te vervelen met al deze toffe titels! Welke boeken zou jij aanraden op Kobo Plus?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

3 reacties

  1. Je hebt gelijk wat betreft Recept voor Geluk 😍
    Nog een paar aanraders:
    Nachtdienst – Anya Koek
    Langs de Lijn – Karin de Graaff

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.