Mijn (best wel enorme) TBR voor juli

Het lijkt me wel weer eens leuk om een stapeltje boeken klaar te leggen die ik volgende maand wil lezen. En dat is niet voor niets, want ik wil een soort extra #leesuiteigenkast maand doen in juli. Naast wat boeken die ik al eerder dit jaar heb gekocht. Lees je mee?

Zoals je misschien weet heb ik dit jaar een challenge met Vin. Voor elke twee nieuwe boeken die ik aan mijn kast toevoeg, moet ik één ongelezen boek uit eigen kast lezen (of 2 boeken verkopen, dat mag ook). Nu loop ik daar een beetje op achter (ehm 7 boeken, om precies te zijn). Dus hoog tijd voor een extra beetje #leesuiteigenkast!

Deze boeken wil ik uit eigen kast lezen:

List & leugens van Leigh Bardugo
Dit boek heeft al ontelbaar keer op mijn TBR stapeltje gelezen, dus zal ik ‘m nu eindelijk eens lezen? Als ik hem nu heel erg tof vind, kan ik gelijk door in het vervolg (die ook al jaren in de kast ligt), dus nog een extra boek in het kader van #LUEK.

Hallo nu van Jenny Valentine
Heb ik dit boek gekozen omdat ‘ie dun is? Jup.

Toen ik de sterkste was – Jason Reynolds
Oké, toegegeven, deze heb ik ook op mijn stapel gelegd omdat ‘ie niet heel dik is, maar ik ben er ook wel heel erg nieuwsgierig naar.

De edele kunst van not giving a f*ck van Mark Manson
Lekkere afwisseling met een non-fictie boek dat al jaren in mijn kast ligt.

Het bloemenmeisje van Anya Niewierra
Als laatste staat ligt dit boek (ook al voor de zoveelste keer) klaar. Ik las eerder deze maand mijn eerste boek van deze auteur en dat smaakte best wel naar meer. Dus ik ben benieuwd!

En dan heb ik nog een paar boeken die ik eerder dit jaar kocht die ik ook eindelijk in juli wil lezen:

Anatomy, a Love Story van Dana Schwartz
Dit boek staat sinds februari ongelezen in mijn kast (en ook nog eens op een opvallende plek), dus goede vraag waarom ik deze nog steeds niet heb gelezen, maar ik hoop echt, echt dat ik er in juli aan toe kom!

I Kissed Shara Wheeler van Casey McQuiston
Dit boek staat weliswaar nog geen maanden in de kast (ik kocht ‘m in mei), maar ik wil ‘m niet al te lang laten verstoffen. Misschien moet ik hier maar gewoon in beginnen?

De gevangene van Vallenia van Lynette Noni
Waarom heb ik deze in hemelsnaam nog niet gelezen? Ik heb zoveel goede verhalen gehoord! Deze moet ik echt wel komende maand lezen, precies op tijd voor half augustus, want dan verschijnt het volgende (en laatste) deel!

Ace of Spades van Faridah Abike-Iyimide
Dit boek kocht ik in London in april en ligt ook klaar voor juli. Ik ben een klein beetje bang dat het niet gaat lukken om deze ook te lezen, maar we gaan het wel proberen!

En dan… Heb je nog de nieuwe boeken die in juli gaan verschijnen. Wat dacht je van Nooit meer hetzelfde van Susan Muskee (wil je lezen!), Haar rots in de branding van Julia Quinn en De queeste van Adrian Montague van Mackenzi Lee? En ik heb ook nog steeds Kindle Unlimited (en Kobo Plus), dus ik heb waarschijnlijk gewoon een maand vakantie nodig?

Dus, wat wil jij lezen in juli?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Wat een heerlijke lange lijst! Anatomy, a love story is een echte aanrader en daar vlieg je echt doorheen. Ik heb ook een enorm TBR voor de zomer gemaakt, omdat ik dan eindelijk weer tijd ga hebben voor lezen. Ik heb onder andere The seven husbands of Evelyn Hugo en The spanish love deception op mijn lijstje staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.