Rock – Kylie Scott (luisterervaring)

Sinds een tijdje ben ik into luisterboeken. Het is nog steeds niet mijn favoriete medium om boeken te lezen, maar in de sportschool vind ik het ideaal en als het boek zo leuk is ga ik gerust een uur wandelen om verder te luisteren. Zo luisterde ik Rock van Kylie Scott via Storytel en die was echt verrassend leuk! Vandaag lees je mijn recensie!

Evelyn Thomas had grootse plannen voor het vieren van haar eenentwintigste verjaardag in Las Vegas. Hele grootse plannen.
In die plannen stond echter niets over wakker worden op de badkamervloer van haar hotelkamer, met een apocalyptische kater, naast een woest aantrekkelijke halfnaakte man met tatoeages, met een glinsterende diamant om haar ringvinger.
Kon ze zich nou maar herinneren wat ze gisteren allemaal had uitgespookt…

Zoals gezegd luisterde ik dit boek en dat viel goed in de smaak. Ik ben zelfs twee keer een extra uurtje gaan wandelen om verder te luisteren. Wel ervaar ik een boek heel anders dan wanneer ik het lees, dus wellicht is mijn recensie iets anders dan als ik het boek zou hebben gelezen. Ik vond dit echt een fijn boek om te lezen, het verhaal is verslavend en er zit genoeg vaart om je aandacht er steeds bij te houden. Wel heb ik de voorleessnelheid op x2 gezet, want anders ging het te langzaam, haha.

Het verhaal van David en Evelyn is een feestje om te lezen… eh luisteren. Het is romantisch, steamy op zijn tijd en het heeft een fijne dosis drama. De sfeer rondom de band en alle drama die erbij komt kijken is goed uitgewerkt. Ik hou wel van dat gedwongen huwelijk gebeuren, dus daarmee kon ik zeker mijn hart ophalen. Het is een fijne, steamy NA waarin het rockleven vooral de hoofdrol speelt.

Wat ik wel jammer vond is dat in het begin er behoorlijk wat nadruk wordt gelegd op het figuur van Evelyn. Ze heeft geen maatje XS en dat juichen we natuurlijk alleen maar toe. Het is alleen jammer dat het verder in het boek geen aandacht meer krijgt. Het lijkt bijna alsof de auteur het vergeten lijkt te zijn. Daarnaast vond ik het ook een tikkie minder hoe snel Evelyn opeens alles lijkt te vergeten en te vergeven. Hier had wat meer aandacht aangegeven mogen worden, maar het zorgde zeker niet voor minder luisterplezier.

Rock is een heerlijke NA en doet me gelijk verlangen naar het volgende deel. Het is een fijne toevoeging aan het NA-fonds van Love Books. Yes, aanradertje wel!

Stond dit boek al op jouw TBR?

Liefs,
Marleen

Titel: Rock ♥ Auteur: Kylie Scott ♥ Uitgeverij: Love Books
Aantal pagina’s: 272 ♥ ISBN: 9789021429533 ♥ Waardering: ****

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.